NHL

Granlundin avausmaali siivitti Minnesotan kotivoittoon Laineen väsyneestä Winnipegistä

Wildin pelaajat nauttivat viiden päivän vapaasta

Zumawire/David Joles
Granlundin avausmaali siivitti Minnesotan kotivoittoon Laineen väsyneestä Winnipegistä

Minnesota Wildin hyökkääjä Mikael Granlund ohjasi kiekon ohi Winnipeg Jetsin maalivahdin Connor Hellebuyckin ensimmäisessä erässä.

Raiko HäyrinenHelsinki/St.Paul

Mikael Granlund ohjasi Minnesota Wildin avausmaalin ja syötti Jason Zuckerin laukoman 2–0-maalin, kun Wild kukisti Winnipeg Jetsin 4–1 kotikaukalossaan. Jets oli voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, mutta Wild ja Granlund ovat viime peleissä vertyneet hyvään vireeseen.

Winnipegin Patrik Laine jäi pelissä pisteittä.

Granlund on tehnyt kolmessa viime pelissä viisi tehopistettä ja nostanut kauden saldonsa 13+22 tehopisteeseen.

–Se oli tärkeä, Granlund sanoi avausmaalistaan NHL:n sivuilla.

–Viidessä viime pelissä olemme olleet aika hyviä alussa, paitsi jatkoaikahäviössä Calgarylle. Jos pystymme jatkamaan tähän tahtiin, peli on meille paljon helpompaa. Toivottavasti pystymme samaan myös huomenna (Vancouver Canucksia vastaan), Granlund jatkoi.

Winnipegin ottelu Chicagossa oli päättynyt alle vuorokausi ennen Wild-pelin alkua, ja Jetsin jalat painoivat. Myös Joel Armia jäi vaille tehomerkintöjä.

Armia pääsi toisen erän lopulla alivoimalla yksin läpi, mutta Minnesotan maalivahti Devan Dubnyk tyrkkäsi mailallaan kiekon pois suomalaishyökkääjältä. Dubnyk torjui 32 laukausta.

–Tämä oli mielestäni hyvä ottelu meiltä. En halua ottaa meiltä mitään pois, mutta täytyy ymmärtää, että Winnipeg pelasi eilen, heillä oli tunteikas peli, jossa he taistelivat koko ajan. Avain oli, että tulimme vauhdilla ensimmäiseen erään ja pistimme kaiken likoon, Wildin valmentaja Bruce Boudreau sanoi.

Minnesota pelaa sunnuntaina kotikentällään Canucksia vastaan ja aloittaa sen jälkeen viiden päivän vapaan. Charlie Coyle kertoi Minnesota Star Tribunelle lähtevänsä ottamaan aurinkoa Meksikoon, Jason Zucker suuntaa Arizonaan golfaamaan ja ulkoilemaan, mutta kolmannen poikansa syntymää minä päivänä hyvänsä odottava Devan Dubnyk jää St. Pauliin.

–Tämä on täyttä odotusta. Toivottavasti hän kestää vielä muutaman päivän, Dubnyk sanoi.

Tauon jälkeen Wild harjoittelee perjantaina ja pelaa lauantaina Tampa Bay Lightningia vastaan.

–Pakko on liikkua, sillä pelaamme niin pian tauon jälkeen. Jos meillä olisi muutama harjoituspäivä, siitä ei tarvitsisi huolehtia, Dubnyk sanoi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio