FC Hakalle jo viides peli peräkkäin ilman tappiota – Kalle Multanen osui paluuottelussaan

Elias Lahtinen
FC Hakalle jo viides peli peräkkäin ilman tappiota – Kalle Multanen osui paluuottelussaan

Jaakko Rantanen teki voitto-osuman, kun Haka kellisti kaunialaisvieraansa.

Pekka Aalto

Ykkösessä pelaava Valkeakosken Haka on pääsemässä hyvään vireeseen. Joukkueen edellisestä tappiosta on pian kuukauden päivät. Lauantaina Haka kukisti Tehtaan kentällä GrIFK:n varmasti 3–1 (1–0).

Mikä parasta, maalitykki Kalle Multanen palasi kokoonpanoon ja onnistui heti maalinteossa. Multanen puski avausmaalin 22. minuutilla Emeniken syötöstä. Hyökkääjä oli kolme kokonaista ottelua sivussa. Ne kaikki päättyivät tasapeliin.

Voitto-osumaksi jäi Jaakko Rantasen 2–0-maali toisen jakson alussa. Rantanen osui myös Hakan edellisessä voittopelissä Gnistania vastaan. Ottelu oli sama, jossa Multanen loukkaantui.

Tunnin kohdalla uusi hankinta Antto Hilska juoksi Emeniken tilalle. Vain pari minuuttia myöhemmin Hilska alusti Erkka Helmisen 3–0-osuman. Maali oli Helmiselle kauden ensimmäinen.

Vieraiden kavennuksen teki Faton Seferi 80. minuutilla.

Valkeakoskelaisten hankinnoista Arlind Basha kirjautti parikymmentä minuuttia peliaikaa ottelun lopussa.

Hakan tappiottomien pelien putki kasvoi nyt viiteen otteluun. Keith Armstrongin miehistöllä on nyt 25 pistettä 18 ottelusta ja hallussa sarjan vitospaikka. Matkaa kärkikolmikkoon (Honka, TPS, KPV) on kymmenen pistettä.

–Ottelu oli meiltä perusesitys. Tärkeää oli voiton lisäksi se, että saimme ajettua uusia pelaajia sisään. Nämä olivat heille tärkeitä minuutteja syksyä ajatellen, Armstrong totesi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio