Jalkapallo

Eriksenin hattutemppu upotti Irlannin! Tanska meni kolmantena pohjoismaana MM-kisoihin

Irlanti riemuitsi johtoasemasta runsaat 20 minuuttia, sen jälkeen Tanska tasoitti ja johti jo tauolla MM-karsintapeliä.

AIDAN CRAWLEY
Eriksenin hattutemppu upotti Irlannin! Tanska meni kolmantena pohjoismaana MM-kisoihin

Christian Eriksenillä oli syytä tuuletuksiin MM-karsintaottelussa Irlantia vastaan tiistai-iltana.

Yrjö KaresAamulehti

Pohjoismaiden jalkapallotaso on kivenkova!

Jalkapallon MM-kisoissa ensi kesänä Venäjällä pelaa kolme pohjoismaata. Islanti selvitti tiensä suoraan MM-karsinnoista, Ruotsi maanantaina jatkokarsintapeleistä ja Tanska tiistaina.

Tanska voitti vieraskentällä Irlannin 5–1 (2–1). Ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Kööpenhaminassa maalittomaan tasapeliin.

Irlanti meni 1–0-johtoon Shane Duffyn maalilla kuudennella minuutilla. Tanskan Andreas Christensen tasoiti 29. minuutilla. Sen jälkeen alkoi Christian Eriksenin show.

Hän vei jo ensimmäisellä puoliajalla Tanskan 2–1-johtoon. Toisella jaksolla Eriksen teki vielä kaksi maalia. Viimeisen maalin teki rangaistuspotkusta Nicklas Bendtner 84. minuutilla.

Eriksen on nyt tehnyt yhdeksän maalia Tanskan kahdeksassa viimeisessä maaottelussa.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Mahtavaa!!

    Näitä kisoja jaksaa kerrankin katsoa kun on paljon velikansoja pelaamassa 🙂 Islannille toivon ainakin itse menestystä ja jotain suurta ylläriä joilla vähän näpäyttää mahtimaita

  • Nimetön

    On sitten Irlannissa pelattu upporikasta ja rutiköyhää, 5-2 ja tanska voittoon.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio