Jääkiekko

Erikoinen välikohtaus – kuopiolaistoimittaja sai pettyneen Savinaisen mailasta puumerkin selkäänsä

Mika Kanerva / Aamulehden arkisto
Erikoinen välikohtaus – kuopiolaistoimittaja sai pettyneen Savinaisen mailasta puumerkin selkäänsä

Veli-Matti Savinainen paiskoi mailansa rikki KalPan ja Tapparan toisessa finaalisarjakohtaamisessa Kuopiossa.

Kari LeskinenKuopio

Tapparan Veli-Matti Savinainen otti finaalisarjan toisen tappion raskaasti. Pelin päätyttyä maila sai kyytiä Savinaisen täräyttäessä sen kaukalon reunukseen. Seurauksena mailan katkeaminen ja lapaosan sinkoutuminen kaukalon reunalla poislähtöä tehneen toimittajan selkään.

Tapahtuman seurauksena kuopiolainen kiekkotoimittaja Mikko Juntunen putosi polvilleen. Ensimmäisenä häntä oli jaloilleen auttamassa Henrik Haapala, kunnes toimitsijat pääsivät apuun.

- En lähde pahemmin syyttelemään Savinaista, ymmärrän kokemukseni kautta hänen reaktionsa. Kyllähän siinä hieman silmissä musteni, mutta ei kuin lähdetään tekemään haastatteluja jälkipeleihin, kommentoi Juntunen.

Katso tilanne videolta:

- Selvä mailan kuvahan siitä Juntusen selkään jäi, totesi Juntusen tutkinut KalPan lääkäri Olavi Airaksinen.

Savinaiselle tuomittiin ajassa 20 minuutin jäähy ajassa 60.00 mailan heittämisestä.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Ymmärrätkö näkemäsi?

    ”Ruudun Tappara-kommentaattoreilla oli tästä jo oma mielipiteensä suorassa lähetyksessä, Lehterä jo pyyteli kuvasta päätellen apua ylhäältä.

    On ollut ilo seurata kotisohvalta näitä pelejä, mutta Tappara-tutkapari Rantanen – Lehterä, huolimatta toimittaja Nyholmin – ehkä tahattomastakin sarkasmista, on aikaansaanut sen, että en maksa enää neljääkymppiä kuussa ensi kaudella.”

    Ehkä ei kannata maksaa yhtään, jos ei ymmärrä näkemäänsä. Tuo studiotiimihän on ollut TÄYSIN Tapparavastainen kaikissa playoff-otteluissa. 🙂

  • Nimetön

    Kaikki energia ei näköjään jäänyt jäälle.Seuraavaan peliin tavotteeksi,että pelin jälkeen maila ei enää nouse jäästä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio