Jalkapallo

Brittiseurat ovat aloittaneet Mestarien liigan vakuuttavasti – Kuukauden tauon jälkeen kentälle päässyt Ronaldo osui kahdesti

ANDY RAIN
Brittiseurat ovat aloittaneet Mestarien liigan vakuuttavasti – Kuukauden tauon jälkeen kentälle päässyt Ronaldo osui kahdesti

Tottenhamin Harry Kane iski Dortmundia vastaan 2–1-maalin etukulmasta.

Mikko GyntherAamulehti

Joko nyt? Englantilaisseurat eivät ole jalkapallon Mestarien liigassa viime vuosina juhlineet. Kahtena edellisenä kautena puolivälieriin eteni vain yksi brittijoukkue, kaudella 2014–2015 ei yhtään.

Tämä kausi on alkanut brittijoukkueiden kannalta loistavasti. Toki takana on vasta yksi kierros, mutta tulokset ovat kovia: 6–0, 4–0, 3–0, 3–1, 2–2. Chelsea, Manchester City, Manchester United ja Tottenham eivät ole antaneet vastustajilleen mahdollisuuksia. Liverpool sentään taipui keskiviikkona kotitasapeliin Sevillan kanssa.

Keskiviikkona suurinumeroisimman voiton otti Man City, joka murjoi vieraissa hollantilaisen Feyenoordin 4–0. Puolustaja John Stones viimeisteli kaksi maalia.

Tottenham voitti saksalaisen suurseuran Dortmundin 3–1. Kotijoukkueen kaikki kaikessa oli Harry Kane, joka järjesti 1–0-maalin ja joka viimeisteli 2–1- ja 3–1-osumat. Dortmund ei ole päästänyt kauden alun kolmessa Bundesliga-ottelussa maaliakaan, mutta Tottenhamin nopeat hyökkäykset olivat myrkkyä.

Tottenham jäi viime vuonna Mestarien liigassa alkulohkoon, vaikka arpaonni oli huomattavasti parempi kuin nyt. Jatkopaikasta taistelevat Dortmundin lisäksi Real Madrid ja Apoel.

KIKO HUESCA
Real Madridin Cristiano Ronaldo tuuletti näin 1–0-maalia Apoelia vastaan.

Real Madridin Cristiano Ronaldo tuuletti näin 1–0-maalia Apoelia vastaan.

Supertähti Cristiano Ronaldo pääsi Realin ja Apoelin kohtaamisessa keskiviikkona kentälle kuukauden tauon jälkeen. Portugalilainen viimeisteli kaksi maalia kyproslaisten verkkoon, kun Real voitti 3–0. Jälkimmäinen osumista syntyi rangaistuspotkusta.

Ronaldo kärsii vielä yhden Espanjan liigan ottelun verran pelikieltoaan. Ronaldo sai viiden ottelun pelikiellon rikottuaan erotuomarin koskemattomuutta Espanjan supercupin ottelussa elokuussa.

Keskiviikon otteluiden tulokset

Lohko E: Liverpool–Sevilla 2–2 (2–1), Maribor–Spartak Moskova 1–1 (0–0)

Lohko F: Feyenoord–Manchester City 0–4 (0–3), Shahtar Donetsk–Napoli 2–1 (1–0)

Lohko G: Porto–Besiktas 1–3 (1–2), Leipzig–Monaco 1–1 (1–1)

Lohko H: Real Madrid–APOEL Nikosia 3–0 (1–0), Tottenham–Dortmund 3–1 (2–1)


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio