Urheilu

BC Nokia käänsi "joulutauon muuttujat" voitoksi

Pitkä kotimatka Joensuusta ei tuntunut ollenkaan pahalta niukan, mutta ansaitun voiton jälkeen.

Janne Ruotsalainen
BC Nokia käänsi "joulutauon muuttujat" voitoksi

BC Nokian Vincent Council (nro 32) takoi Katajaa vastaan 15 pistettä, yhdeksän syöttöä ja viisi levypalloa.

Noora TakamäkiAamulehti

Nokialaisilla oli syytä juhlaan, kun he hakivat herkullisen vierasvoiton Kataja Basketista luvuin 88–86 (46–39, 42–47).

–Aika iso tason nosto tehtiin edellisestä KTP-kotipelistä. Olen todella ylpeä jätkistä, ei ollut helppo tilanne lähteä hyvää joukkuetta vastaan pitkän matkan taakse, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kiitteli.

"Voitto teki hyvää"

Nokialaisten taso notkahti hieman kolmannella ja neljännellä jaksolla, mutta erityisesti puolustus toimi edellispeliä paremmin.

–Merkkausvirheitä ja henkilökohtaisia hölmöilyjä ei tullut paljoakaan ja pallonmenetyksetkin saatiin pidettyä kurissa. Kotkan pelissä hävittiin levypallot kolmellatoista ja tänään voitettiin kahdellatoista. Teimme parempaa duunia ja voitto teki hyvää koko porukalle.

Ennen vuodenvaihdetta pelattu ottelu KTP:tä vastaan ei ollut nokialaisille helppo.

–Joulutauon jälkeen oli liian monta muuttujaa, enkä ollut siitä huolissaan. Tänään tehtiin asioita, joita piti tehdä, ja onneksi saatiin siitä lopulta myös palkinto, Tuominen iloitsi..


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio