NHL

Barkov pääsi pisteille, Koivu osui tyhjiin

Antti Raanta loukkaantui Arizonan maalilla avauserässä

Barkov pääsi pisteille, Koivu osui tyhjiin

Aleksander Barkov kirjautti tilastoihin yhden syöttöpisteen.

Aamulehti, STTTampa

Jääkiekon NHL:ssä Floridan hyökkääjä Aleksander Barkov saalisti syöttöpisteen, kun vastassa oli St. Louis. Barkov oli pohjustamassa Aaron Ekbladin kolmannen erän maalia, joka vei ottelun 4–1-tilanteeseen Floridan johtaessa. Ottelu päättyi Floridan 5–2-voittoon.

Myös Pittsburghin Olli Määttä kirjautti tilastoihinsa tehopisteen syöttäessään Bryan Rustin ylivoimamaalia ottelussa Tampa Bayta vastaa. Rustin toisen erän maali vei takaa-ajajan asemassa olevan Pittsburghin hetkellisesti maalin päähän vastustajastaan, mutta molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa ja Tampa Bay vei voiton luvuin 5–4.

Määttä on aloittanut kauden vahvasti, sillä hän on kolmen ottelun pisteputkessa.

Antti Niemi torjui Pittsburghin maalilla 29 kertaa.

Minnesotalle ensimmäinen voitto

Minnesota otti kauden ensimmäisen voittonsa, kun se kukisti Chicagon 5–2. Minnesotan Mikko Koivu laittoi kiekon tyhjään maaliin kolmannen erän lopulla. Maali oli Koivulle kauden toinen.

Antti Raanta pelasi avauserän Arizonan maalilla ja torjui yhdeksän laukausta, kun Detroit kukisti Arizonan 4–2. Raanta tuli vaihtoon 20 minuutin jälkeen. Arizona Coyotesin Twitterin mukaan suomalaistorjuja kärsii alavartalovammasta.

Ottelu Nashvillen ja Dallasin välillä päättyi Nashvillen voittoon luvuin 4–1. Voittajajoukkueen maalia vahtinut Pekka Rinne torjui 30 kertaa.

San Jose kukisti kotiottelussaan Buffalo Sabresin 3–2. Voittajien Joonas Donskoi sai tililleen kaksi syöttöpistettä. Hän alusti joukkueensa 2–1- ja 3–2-maalit.

Päivitys 13.10. kello 8.28: Päivitetty juttuun lisää päättyneitä otteluita


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio