Leijonien ja Kanadan otteluun torstaina päivällä vielä runsaasti lippuja myymättä – Tällä hinnalla pääsee illan huippupeliin

Nokia-areenassa on vapaita paikkoja illan MM-trilleriin.

Kuva Leijonien ja Ruotsin välisestä MM-alkulohkopelistä.

| Päivitetty

Leijonat pelaa MM-kotikisojen toistaiseksi tärkeimmän pelinsä torstai-iltana, kun isäntämaa kohtaa puolivälieräpelissä Kanadan.

Panokset ovat tapissa. Voittaja jatkaa viikonlopun mitalipeleihin ja häviäjä lähtee kesälomille.

Kovista panoksista huolimatta Nokia-areenan lehtereillä oli vielä torstaina päivällä runsaasti tilaa. Päivällä näytti siltä, ettei areena ole loppuunmyyty Leijonien kohtalonpelissä, joka alkaa kello 20.20.

Lippu.fi-sivuston hallikartan mukaan Nokia-areenassa oli puolenpäivän aikaan vielä viljalti vapaita istumapaikkoja. Halvimmillaan lippu irtoaa 135 eurolla.

Eniten myymättömiä lippuja on katsomokartan perusteella areenan molempien päätyjen alakatsomoissa. Näille paikoille liput maksavat 175 euroa.

Pitkän sivun vapaina oleville alakatsomopaikoille tiketti kustantaa 235 euroa.

Tyhjät paikat näkyvät katsomokartassa keltaisella ja pinkillä.

MM-kisojen lipunmyyntipäällikkö Sanna Pakarinen kommentoi Sanomille, että lippuja on vielä runsaasti jäljellä.

”Noin 400 lippua on vielä myymättä. Lippuja menee koko ajan ihan hyvää tahtia, joten uskon, että halli tulee lähes täyteen”, Pakarinen sanoi.

Nokia-areenan täyttöasteeseen Pakarisella on seuraavanlainen selitys.

”Ostokäyttäytyminen on ollut viime aikoina sellaista, että ihmiset ostavat lippuja lähempänä peliä. Etukäteen ei osteta niin paljon, mutta kyllä niitä menee pelin lähestyessä”, ilmoitti Pakarinen.

”Olemme kokonaisuudessaan kuitenkin tyytyväisiä siihen, miten lipunmyynti on edennyt tämänkin illan otteluun.”

Minkä verran lippujen hinnoista on tullut palautetta?

”Ei mitenkään sen enempää kuin viime vuoden kisoissakaan. Tänä vuonna lippujen hinnat olivat halvemmat kuin viime keväänä. Halvimmat liput menevät aina nopeasti”, Pakarinen vastasi.

Edellisissä Leijonien peleissä on ollut tyhjiä penkkirivejä runsaasti tyhjinä. Nämä paikat ovat alun perin korvamerkattu IIHF:n kanssa yhteistyötä tekeville isoille kihoille.

”Alakatsomossa on ollut paljon paikkoja MM-kisojen yhteistyökumppaneille, ja näitä lippuja olemme saaneet myyntiin kisojen loppuvaiheessa”, Pakarinen selvitti.

Päivitys 25.5.2023 kello 15.57: Muokattu jutun otsikko muotoon ”runsaasti” lippuja myymättä. Aiemmin otsikossa luki ”satoja”, joka oli tilanne vielä puolen päivän aikaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut