Erikoinen näky Nokia-areenassa – näin porukasta erottunut Stefan päätyi satojen suomalaisten keskelle

Nokia-areenan lehtereillä bongattiin hauska näky.

Loppuunmyyty Nokia-areena todisti maanantaina tiukkaa kamppailua Suomen ja Ruotsin välillä. Jääkiekon MM-mittelö päättyi lopulta Ruotsin eduksi 2–1.

Tämä oli erityinen juhlan aihe ruotsalaiselle Stefan Stigborgille, joka päätyi kansainvälisiin tv-kuviin erikoisesta syystä. Hän istui ainoana ruotsalaisena keltaisessa paidassaan keskellä suomalaisfanien merta.

Stigborg istui kisoihin satoja yritysvieraita tuoneen suomalaisyhtiön varaamassa katsomonosassa Suomen väreihin pukeutuneiden fanien keskellä. Stigborg kertoi Aftonbladetille, että kokemus oli oikein mukava.

”Olen täällä työmatkalla. Olemme täällä messuilla, jotka sattuvat olemaan samaan aikaan MM-kisojen kanssa. He ovat kutsuneet yli 800 asiakastaan tänne”, Stigborg kertoi.

Olo suomalaisjoukon keskellä ei käynyt Stefanille liian tukalaksi.

Toisin sanoen Stigborg oli päätynyt aivan oikealle paikalle. Hän sai itse päättää, laittaako Ruotsin paidan ylleen. Ratkaisu ei kaduttanut.

Vaikka Stigborg oli keskellä satoja suomalaisia, ei hän ollut varsinaisesti missään kuumottavassa ultra-katsomonosassa. Leppoisassa MM-kisojen karnevaalimenossa kaikki sujui hyvässä hengessä.

”Ehdottomasti tuuletin, kun Ruotsi teki maalin. Kaikki olivat oikein ystävällisiä ja mukavia. Kaikki, jotka tulivat juttelemaan olivat hyvin positiivisia. Kun kävelen täällä heidän joukossaan ainoana ”keltaisena”, se tuntuu hienolta.”

Keltainen paita kuuluu Stigborgin syöpäsairaalle ystävälle. Stigborg halusi pukea paidan tukeakseen ja kunnioittaakseen kaveriaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut