Tamma Adrasthee iski sisältä Teivossa

Oikea rivi palautti Teivon tiistaissa 311,46 euroa.

Hannu Torvinen ohjasti tiistai-iltana tamma Adrastheen kauden kolmannen voiton.

Teivon Toto5-pelin avauskohteessa lämminveristen lyhyessä ryhmässä kaasu oli pohjassa alusta alkaen. Lähtökiihdytyksessä piikkipaikan ottanut Harri Koivusen Arcie’s Arsenal avasi ensimmäisen puolikkaan 10,5-vauhtia ja kierros mentiin yli kahtatoista.

Lopussa Koivusen hevosen askel alkoi painaa ja viimeisessä kaarteessa sisäradalta tilaa saanut Hannu Torvisen Adrasthee spurttasi selvään voittoon. Seitsemänvuotiaan tamman kauden kolmas voitto tuli ajalla 13,5a/1 600 metriä.

”Koska vauhti tuntui olevan kovaa lähtökiihdytyksessä, käänsin tamman toisesta parista ulkoa sisälle. Tänään hevoset saivat näyttää voimiaan. Lopussa meillä ei ollut hätää”, Torvinen kertoi lähdön jälkeen.

Rivin kylmäverilähdön ykköspalkinto meni Kauhavalle, kun Antti Ala-Rantala kannusti Teivon rahasuoralla hyvää vetoapua saaneen Ksarin kauden avausvoittoon ajalla 29,2/2­120 metriä.

”Hevonen on hauska viisivuotias kylmäveriruuna. Se on tosi terävä lämmittelyssä, mutta startissa Ksar tahtoo vähän laiskotella. Hieno homma porukan kannalta, että onnistuminen tuli nyt”, Ala-Rantala iloitsi tolpasta.

Vitosrivin eniten pelattu hevonen Veijo Heiskasen tallin Space Oddity lunasti omistajiensa odotukset sateen kastelemalla radalla. Henna Halmeen ohjastama ruuna johti lähtöä lähes koko matkan ja voitti vuorenvarmasti ajalla 17,0a/2 100 metriä.

”Otin kiihdytyksen varman päälle, koska meillä ei ollut siinä vaiheessa kiire. Tärkeintä oli olla maalilinjalla ensimmäisenä. Oli kiva juttu, että hevonen oli nyt rauhallinen. Välillä se on ollut vähän yliaggressiivinen”, Halme totesi.

Vitosen muut oikeat merkit olivat Crossfire Happens ja Gambino. Oikea rivi palautti 311,46 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut