ElmoTV: Toni Kohonen harkitsee pelaajauransa jatkamista Kouvolassa

Pesäpallolegenda Toni Kohonen lopetti pelaajauransa viime kauteen Imatran Pallo-Veikoissa. Sen jälkeen hän ehti toimia muutaman kuukauden Manse PP:n miesten joukkueen pelinjohtajana.

Toni Kohonen . Kuva vuoden 2021 Itä–Länsi-ottelusta.

| Päivitetty

Aamulehti

Toni Kohonen, 47, tarjoili vappuyllätyksen kertomalla ElmoTV:lle, että hän harkitsee pelaajauransa jatkamista.

Pesäpallolegenda lopetti liki 30-vuotisen peliuransa Superpesiksessä viime kesänä Imatran Pallo-Veikkojen riveissä. Nyt Kohonen on osallistunut Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-joukkueen harjoituksiin.

Kohosen mukaan häntä on kysytty auttamaan joukkuetta.

”Kilpailu Ykköspesiksessä on koventunut ja seurassa halutaan varmistaa, että Kouvolan kakkosjoukkue pelaisi jatkossakin Ykköspesiksessä. Se on selvästi tasokkaampi sarja kehittyä Kouvolan junioreiden kannalta kuin Suomensarja”, Kohonen kertoi ElmoTV:lle.

Päätöksensä pelaamisesta Kohonen tekee toukokuun alun aikana. Hänen roolinsa olisi viimeisiltä pelivuosilta tuttu lyöjäjokeri.

Kiteellä syntynyt Kohonen pelasi Superpesis-urallaan kuusi kautta Kouvolan Pallonlyöjissä.

Mittavan peliuransa aikana Kohonen valittiin useita kertoja muun muassa vuoden pesäpalloilijaksi ja vuoden lukkariksi.

Viime kesän jälkeen Kohonen oli jo siirtymässä pelinjohtajan tehtäviin. Hän teki sopimuksen Manse PP:n kanssa, mutta Kohonen irtisanottiin vain alle neljän kuukauden jälkeen.

Kohonen on haastanut Manse PP:n oikeuteen työsuhteen perusteettomasta päättämisestä. Hän vaatii yli 120 000:ta euroa tamperelaisseuralta. Mansella on aikaa vastata Kohosen haastehakemukseen toukokuun lopulle saakka.

Oikaisu 1.5.2023 kello 18.44. Toni Kohonen ehti toimia Manse PP:n pelinjohtajana muutaman kuukauden, ei kauden, kuten ingressissä aiemmin kerrottiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut