Häirikkö hyppäsi pöydälle snookerin MM-kisoissa ja turmeli pelialustan

Sheffieldin Crucible-teatterissa käytävä MM-turnaus keskeytyi maanantai-iltana mielenilmaisun takia.

Sheffieldissä käydään parhaillaan snookerin MM-kilpailuja. Crucible-teatterissa järjestettävä turnaus sai maanantai-iltana yllättävän käänteen, kun kaksi henkilöä tunkeutui pelipöydille kesken ottelun.

Cruciblessa on kaksi pöytää, joita erottaa sermi. Katsomosta ryntäsi nainen pöydälle, jossa pelasivat Mark Allen ja Fan Zhengyi ja mies pöydälle, jossa ratkoivat paremmuuttaan Robert Milkins ja Joe Perry.

Nainen ei ehtinyt nousta pöydälle, ennen kuin järjestäjät ottivat hänet kiinni ja poistivat pelialueelta. Mieshenkilö sen sijaan pääsi nousemaan pöydälle ja kaivamaan esiin pussin, jonka sisällön hän tyhjensi pöydälle.

Brittimedian mukaan välikohtauksen takana oli Just Stop Oil -järjestö, joka vastustaa fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

MM-turnausta Eurosportille selostava Aki Kauppinen ihmetteli lähetyksessä, mitä aine mahtoi olla. Hieman myöhemmin selvisi, että kyse ei ollut nesteestä vaan jauhonomaisesta aineesta. Järjestäjät ryhtyivät imuroimaan pöytää puhtaaksi, mutta imuri ei vaikuttanut kovin tehokkaalta.

Toisella pöydällä pelit jatkuvat, mutta jauholla tärvellyn pöydän ottelu keskeytyi. Milkins ja Perry pelaavat tänään tiistaina kello 21 alkaen Suomen aikaa. Jälkimmäinen osa pelataan torstaina kello 11.30 alkaen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut