Jokerit jätti lopullisen Mestis-hakemuksen

Jokeri-fanit pääsevät mukaan seuran omistajiksi b-osakkeella myöhemmin keväällä.

Helsingin Jokerit kertoi perjantaina jättäneensä lopullisen sarjapaikkahakemuksensa jääkiekon Mestiksen lisenssikomitealle.

Tiedotteen mukaan Jokerien taustayhtiö Jokerit Helsinki oy toteutti Jääkiekkoliiton edellyttämät omistusjärjestelyt ja pääomituksen määräajassa, ja yhtiön osakeanti ylimerkittiin.

Päätös Jokereiden Mestis-paikasta siirtyy nyt Jääkiekkoliiton lisenssikomitean päätettäväksi, ja varsinaiset Mestis-lisenssit myönnetään kevään aikana.

”Jääkiekkoliiton liittohallitus myönsi helmikuussa pitämässään kokouksessa Jokereille ehdollisen sarjapaikan Mestikseen. Olemme luottavaisia, että nyt toteutetut omistusjärjestelyt sekä muut tehdyt toimet varmistavat ensi kauden pelipaikkamme. Osakeanti onnistui erinomaisesti, ja kiinnostus seuran ympärillä on kova”, Jokerit Helsinki oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Saarni sanoi tiedotteessa.

Jokerit Helsinki oy:n omistuspohjaan tuli osakeannin myötä merkittävä lisäys, kun rahoitusalalla uransa tehnyt Antti Mantila liittyi omistajaryhmään.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Mikko Saarni ja jäseniä ovat Antti Mantila, Markus Selin, Ossi Väänänen ja Markus Nykänen, joka on myös yhtiön lakimies. Jokereiden muista henkilöstövalinnoista tiedotetaan myöhemmin niiden varmistuttua.

Jokeri-fanit pääsevät mukaan seuran omistajiksi b-osakkeella myöhemmin keväällä.

”Valmisteluja faneille suunnatusta osakeannista on jo tehty varsin pitkälle, ja anti tullaan toteuttamaan vielä kevään aikana. Fanit tulevat jatkossa myös ehdottamaan yhtä jäsentä Jokereiden hallitukseen aina kahden vuoden sykleissä. Uskomme, että se on erinomainen tapa pitää fanit tiiviisti mukana uuden jokeritarinan rakentamisessa”, Saarni kommentoi.

Jokerit jatkaa ensi kauden joukkueen ja sen ympärille tulevan toiminnan rakentamista aiemmin tehtyjen suunnitelmien pohjalta.

Jääkiekkoliitto ja lisenssikomitea tekevät päätökset Mestikseen osallistuvista joukkueista myöhemmin keväällä.

Lue lisää: Jokerit sai uuden omistajan – sijoittaja investoi merkittävän summan kiekkoseuraan

Lue lisää: Välierät alkavat: Ilveksellä uusia, isoja poissaoloja – Pelicansin tähtipakki ei pelaa, mutta ykkössentteri palaa tällin jälkeen kaukaloon

Lue lisää: Tappara saa kapteeninsa takaisin – HIFK:lla merkittävä poissaolo

Lue lisää: Tappara avasi junioreiden SM-finaalit komealla voitolla – Hakametsässä peräti 1 800 katsojaa

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut