Koovee virittäytyy pudotuspeleihin saunassa ja avannossa – ”Sopiva palauttava harjoitus”

Kotietu lipesi tamperelaisten käsistä päätöskierroksella.

Kooveen päävalmentaja Miikka Kuusela vie joukkueensa seuraavaksi saunaan.

18.3. 20:47

Koovee olisi saanut maanantaiksi kotiedun Mestiksen pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle Kiekko-Vantaata vastaan, jos se olisi saanut vähintään yhden pisteen runkosarjan viimeisestä ottelustaan nelossijansa jo ennen ottelua varmistanutta Kokkolan Hermestä vastaan.

Hermes kuitenkin haki 2–1-vierasvoiton varsinaisella peliajalla.

”Olemme pelanneet hyviä otteluita vieraissakin. Toki yritimme voittaa tätäkin ottelua ja saada kotiedun, mutta mennään näin”, sanoi Kooveen päävalmentaja Miikka Kuusela.

Kahdella voitolla pääsee puolivälieriin, ja kotiottelunsa Koovee pelaa keskiviikkona. Mahdollinen kolmas ottelu pelataan torstaina Vantaalla.

Ondrej Bizon pelasi ensimmäisen kerran Kooveen maalivahtina ja 18-vuotias tšekki voi olla tyytyväinen. Joonas Lohisalo teki vieraille avausmaalin. Toisessa erässä Miika Herrala pääsi läpi livahdettuaan karkuun jäähyltä ja laukoi voittomaalin.

”Bizon otti tärkeitä koppeja etenkin päätöserässä. Oli hyvä ensimmäinen ottelu”, Kuusela sanoi.

Koovee keskittyy maanantain otteluun saunomalla Kaupinojan saunalla ja rentoutumalla Näsijärven avannoissa sunnuntaina.

”Kyllä pelaajissa ja johdossa löytyy useitakin, jotka uskaltavat mennä avantoon. Se on sopiva palauttava harjoitus”, Kuusela sanoi.

Kooveella oli lauantaina tietyt ongelmat saada kokoonpano täyteen. Samu Markkulan, Joona Korhosen ja Vili-Jesper Koivulan poissaolot näkyivät.

”Hermes on hyvä joukkue ja on pelannut hyviä pelejä”, Kuusela näki hyvääkin niukassa tappiossa.

Koovee sai etsikkoaikansa toisen erän lopulla, kun Hermeksen Nikita Mateiko oli ajassa 33.45 saanut videoiden tarkistelun jälkeen 5+20 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Joukkue teki ylivoimalla 1–1-maalin, kun Jeremi Wehmas onnistui kaatuessaankin maalin edestä.

Päätöserässä Perttu Aho laukoi tolppaan 52. minuutilla, mutta kaivattua tasoitusta ei tullut. JoKP hoiti oman osuutensa kaatamalla Kiekko-Vantaan, vaikka ottelulla ei ollut sille merkitystä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut