Jasmin Kähärä oli aika-ajon paras suomalainen Falunin sprintissä – myös Kerttu Niskanen, Niilo Moilanen, Verneri Poikonen ja Verneri Suhonen luistelivat erävaiheeseen

Niukimmin erävaiheen ulkopuolelle jäi Anni Alakoski, joka oli 31:s. Ylöjärven Ryhdin Eevi-Inkeri Tossavainen oli karsinnan 48:s.

Jasmin Kähärä onnistui Falunin sprintin karsinnassa.

18.3. 13:29

Viisi suomalaista selviytyi Falunissa erävaiheeseen maastohiihdon maailmancupin sprintissä. Jasmin Kähärä luisteli vapaalla hiihtotavalla karsinnassa 11:nneksi, ja Kerttu Niskanen oli 15:s. Niilo Moilanen oli miesten karsinnassa 25:s, Verneri Poikonen 29:s ja Verneri Suhonen 30:s.

Muut suomalaiset karsiutuivat jatkosta.

Anni Alakoski jäi niukimmin erävaiheen ulkopuolelle. Hän päätyi naisten karsinnassa sijalle 31 ja vain seitsemän sekunnin sadasosan päähän jatkopaikasta. Tiia Olkkonen oli karsinnassa 43:s ja Eevi-Inkeri Tossavainen 48:s.

Ruotsin Jonna Sundling pääsi aika-ajossa ylivoimaiseen vauhtiin. Joukkuetoveri Moa Lundgren oli 3,87 sekuntia hitaampana toinen ja Norjan Kristine Stavås Skistad 4,87 sekuntia hitaampana kolmas.

Ruotsin Edvin Anger oli miesten karsinnan nopein 0,85 sekuntia ennen Norjan Johannes Hösflot Kläboa ja yli kaksi sekuntia ennen Ranskan Lucas Chanavata.

Suomalaisista Wiljam Mattila oli karsinnassa 54:s, Lauri Vuorinen 56:s ja Emil Liekari 62:s.

Sprintin erävaihe alkaa kello 14.20 Suomen aikaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut