Akaaseen muuttanut Mohammadreza Beyk järkyttyy kuullessaan totuuden Suomesta: ”Oikeasti? Olen šokissa” – iranilaisjätti olisi valmis yllättävään valintaan uuden kotimaansa puolesta

Akaa-Volleyn lentopallojoukkueen kannattajat ovat ihastuneet Ali Fazlin pomppuun ja Mohammadreza Beykin tuuletuksiin. Fazli ja Beyk ovat saaneet opetella suomalaisen talven kylmyyttä ja avantouintia sekä tutustua upeisiin maisemiin. Kaksikko on vakuuttunut ainakin finaalipaikasta ennen perjantaina alkavia pudotuspelejä.

Tunteella elävät ja pelaavat Ali Fazli (vas.) sekä Mohammadreza Beyk ovat tärkeitä hahmoja Akaa-Volleylle, joka aloittaa pudotuspelit perjantaina Kokkolan Tiikereitä vastaan.

15.3. 19:05

Akaa

Akaa-Volleyn lentopallovahvistusten Ali Fazlin ja Mohammadreza Beykin haastattelu lähestyy jo loppusuoraa, kun kysymys omista lentopallounelmista tuo toiselta iranilaiselta yllättävän ja erittäin mielenkiintoisen vastauksen.

Toisen kerran peräkkäin runkosarjan pistepörssin voittanut Fazli ilmoittaa suoraan, että hän olisi halukas pelaamaan Suomen maajoukkueessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut