Jani Komulainen korvaa Manse PP:ssä entisen kämppä­kaverinsa – Raa’an pettymyksen jälkeen legenda halusi tauon pesäpallosta, mutta yksi yllättävä hetki veti takaisin

Kun Jani Komulaista alettiin houkutella Manse PP:n pelinjohtajaksi, hän mietti asiaa tapojensa mukaan monelta kantilta ja hartaasti. Keskustelu Manse PP:n kapteenin Henri Puputin kanssa oli ratkaiseva, ja päätös lähteä Tampereelle lopulta helppo. Nyt hän kertoo sopimusneuvotteluista ja kasvustaan Jymyn seuralegendaksi.

Jani Komulainen kiitti torstaina useaan otteeseen Sotkamon kuntaa siitä, että hän sai siviilityöstään vapaata tavoitellakseen unelmiaan Tampereella pesäpallon parissa. Manse PP:llä on muita seuroja vähemmän aikaa saada peli kuntoon, mutta tavoitteet ovat silti mitaleilla.

16.3. 18:38 | Päivitetty 16.3. 20:04

Aamulehti

Manse PP:n miesten uusi pelinjohtaja Jani Komulainen, 44, saapui torstaina Tampereelle tapaamaan ensimmäistä kertaa koko joukkuetta ja pitämään harjoitukset. Komulainen kertoi jo aamulla aloittavansa uuden projektin erittäin innokkaana. Ja se näkyi. Pesäpallokonkari heitti pitkin haastatteluja pientä huulta vaikeidenkin aiheiden väliin hyväntuulisena.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut