Mediatiedot: Joonas Korpisalo kaupattiin – Jarmo Kekäläisen tilalle hankkima NHL-legenda pettyi raskaasti

Jarmo Kekäläinen kauppasi odotetusti Gustav Nyquistin pois, jäljellä ovat vielä Vladislav Gavrikov ja Joonas Korpisalo.

Joonas Korpisalo on lähtökuopissa.

1.3. 16:34

Columbuksen Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on odotetusti myynyt hyökkääjä Gustav Nyquistin, joka on tällä hetkellä loukkaantuneena ja jonka sopimus umpeutuu ensi kesänä.

Nyquist lähti Minnesotaan vaihdossa ensi kesän viidennen kierroksen varausvuoroon.

33-vuotias ruotsalainen oli Columbuksen varakapteeni. Hän on kuluneella kaudella tehnyt 22 (10+12) pistettä 48 ottelussa.

Lisäksi maalivahti Joonas Korpisalo vedettiin pois kokoonpanosta pelaajakauppaa odotellessa, kun Blue Jackets vieraili Buffalossa ja otti 5–3-voiton.

Daily Faceoffin Frank Seravalli raportoi aamulla Suomen aikaa, että Korpisalo siirtyy Los Angeles Kingsiin.

Vaihtokaupassa toiseen suuntaan menee maalivahtilegenda Jonathan Quick, joka on Seravallin tietojen mukaan erittäin pettynyt.

Quick, 37, on pelannut koko uransa Los Angelesissa ja voittanut seurassa kaksi Stanley Cupia. Hänen kymmenvuotinen ja 58 miljoonan dollarin arvoinen sopimuksensa päättyy kesällä.

Kauppaan sisältyy Seravallin ja DailyFaceoffin tietojen mukaan ainakin Kingsin ensimmäisen kierroksen varausvuoro tulevalle kesälle.

Leikkauksesta kesän toipunut Korpisalo on pelannut Columbuksessa erinomaisen kauden torjuttuaan 28 ottelusta 11 voittoa torjuntaprosentilla 91,3 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 3,17.

Myöskään puolustaja Vladislav Gavrikov ei ole enää viime peleissä ollut Jacketsin kokoonpanossa, kun hänestä on hierottu kauppaa muiden seurojen kanssa. Mediatietojen mukaan myös Gavrikov olisi siirtymässä Kingsiin.

Gavrikovin ja Korpisalon sopimukset umpeutuvat ensi kesänä, ja heidän kauppaamistaan on voinut pitää todennäköisenä tai vähintäänkin erittäin mahdollisena jo pitkään.

Juttua päivitetty klo 8.10 tiedoilla Korpisalon siirrosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut