Jokereille myönnettiin ehdollinen Mestis-paikka – todennäköinen kotihallikin on viimein tiedossa

Jokerit on saamassa sarjapaikan jääkiekon miesten toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Mestikseen.

Jokerit pyrkii ensi kaudeksi jääkiekon miesten Mestikseen.

28.2. 19:13 | Päivitetty 28.2. 20:02

Helsingin Jokereille on myönnetty ehdollinen sarjapaikka Mestikseen, Suomen jääkiekkoliitto tiedottaa. Mestis on Suomen jääkiekon toinen sarjataso.

”Sarjapaikka päätettiin myöntää ehdollisena: Jääkiekkoliitto edellyttää, että yhtiö toteuttaa omistusjärjestelyt sekä pääomituksen hakemuksessaan kuvaamalla tavalla 31.3.2023 mennessä”, Jääkiekkoliiton tiedotteessa sanotaan.

Tiedotteen mukaan Jääkiekkoliiton liittohallitus päätti, että aiemmin tehty päätös Mestiksen joukkuemäärän pienentämisestä perutaan. Jokereiden mahdollisen Mestis-paikan myötä kaudella 2023–24 Mestiksessä pelaisi 14 joukkuetta.

Pelatakseen Mestiksessä ensi kaudella, Jokereiden tulee täyttää sarjapaikkaan liittyvien ehtojen lisäksi Mestis-lisenssissä määritellyt ehdot. Lisenssihakemusten jättämisen määräaika ensi kaudelle on 31. maaliskuuta.

Jokereiden mahdollisena kotihallina ensi kaudella on Keravan jäähalli, seuraorganisaatio tiedottaa. Keravan jäähallin kapasiteetti on noin 1 500 katsojaa.

Lisäksi Jokerit pelaisi osan otteluistaan Helsingin jäähallissa.

”Olemme kiitollisia Keravan kaupungille ja sen johdolle tästä mahdollisuudesta. Samalla haluamme kiittää myös nöyrästi alueen muita jääurheiluseuroja joustavasta suhtautumisesta ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä, Team Jokerit Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Koskinen sanoo tiedotteessa.

”Uskomme pk-seudulla sekä muualla asuvien jokerikannattajien löytävän tiensä Keravalle, ja yhdessä saamme rakennettua seuralle hienon paluukauden.”

Jokereilla on tarkoitus pelata Nordenskiöldinkadun jäähallissa 4–10 ottelua.

”Kaudella 2024–2025 Jokereiden pelipaikka on Helsinki, ja jatkamme kevään aikana selvitystyötä ensisijaisesti Helsinki-hallin ja toissijaisesti Helsingin jäähallin käyttömahdollisuuksista”, Koskinen sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut