Matti Helimo julisti jättävänsä Manse PP:n, muttei koskaan päästänyt irti vallankahvasta – tästä syystä Toni Kohonen vapautettiin tehtävästään

Toni Kohosen siirtäminen syrjään pelinjohtajan paikalta herätti kysymyksen, kuka pesäpallon tamperelaisseuraa Manse PP:tä oikeasti johtaa? Useat Aamulehden haastattelemat tahot kertovat, että entinen puheenjohtaja, nykyinen Tampereen apulaispormestari Matti Helimo on edelleen monien Manse PP:n keskeisten päätösten takana. Helimo kiistää Aamulehdelle tehneensä muuta kuin satunnaisia palveluksia entiselle seuralleen.

Matti Helimo työskentelee tällä hetkellä Tampereen apulaispormestarina.

1.3. 11:00

Aamulehti

Pesäpallolegenda Toni Kohonen nosti viime torstaina Aamulehden haastattelussa kuvainnollisen kissan pöydälle, kun uutinen hänen erottamisestaan tamperelaisseura Manse PP:n pelinjohtajan paikalta tuli julkisuuteen. Manse PP täsmensi tilannetta perjantaina tiedottaen, että Kohonen on vapautettu tehtävästään, mutta hänen sopimustaan ei ole irtisanottu. Kohosen useassa eri vastauksessa painottama aihe on puhuttanut suomalais–tamperelaisia pesäpallopiirejä viime vuodet. Se liittyy Manse PP:n entisen puheenjohtajan Matti Helimon rooliin seurassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut