Sokkiuutinen: Manse PP on erottanut Toni Kohosen pelinjohtajan paikalta

Toni Kohonen ehti toimia Manse PP:n miesten pelinjohtajana kahdessa ottelussa.

Toni Kohosen pesti on jäänyt ElmoTV:n tietojen mukaan lyhyeksi.

23.2. 20:43 | Päivitetty 23.2. 22:20

Aamulehti

Pesäpallokentillä tärisee lujaa jo helmikuussa. Aamulehden saamien tietojen mukaan Manse PP on irtisanonut pelinjohtajansa Toni Kohosen miesten joukkueen peräsimestä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä ElmoTV. Manse PP tiedotti perjantaina erottaneensa Kohosen pelinjohtajan paikalta toistaiseksi, mutta seura keskustelee vielä Kohosen kanssa sopimuksenpurun kohtalosta.

Lue lisää: Manse PP irtisanoi Toni Kohosen täysin yllättäen – Näin pesäpallolegenda ja seura toistaiseksi kommentoivat

Lokakuussa julkistettu pelinjohtajasopimus oli 1+2-vuotinen. Kohonen oli vasta päättänyt pitkän ja menestyksekkään pelaajauransa viime kauteen.

Manse PP on pelannut Kohosen johdolla kaksi peliä. Harjoitusottelun Hyvinkään Tahkolle Manse hävisi 0–1 kuten myös halli-SM-pelien avauksen Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Mansen seuraava ottelu on vuorossa lauantaina, jolloin Tahko saapuu jälleen vierailulle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

Pelaajaurallaan Kohonen saavutti 10 Suomen mestaruutta ja yhteensä 20 SM-mitalia. Hänet palkittiin useita kertoja Vuoden pesäpalloilijana ja Vuoden lukkarina. Kohonen, 47, valittiin Itä–Länsi-arvo-otteluun ennätykselliset 23 kertaa.

Mansella on ollut hankaluuksia löytää ensi kaudeksi kakkospelinjohtajaa miesten joukkueelle. Talven aikana pestissä on toiminut Jussi-Pekka Maunuksela. Todennäköistä kuitenkin on, ettei hän pysty jatkamaan Mansen mukana kesällä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut