OrPon tuloksenteko jäi liikaa yhden hyökkääjän varaan – Hämeenlinna kerää otsikoita myös ikävistä asioista

Orivesiläisjoukkue on hävinnyt helmikuussa kaikki liigaottelunsa.

Darja Butkevytš piti OrPoa pystyssä melkein yksinään.

19.2. 20:45

Päivät ovat pidentyneet jo piristävästi, mutta Oriveden Ponnistuksen naislentopalloilijoiden helmikuu jatkuu synkkänä. Andrea Carasin luotsaama orivesiläisjoukkue on hävinnyt tämän ajanjakson aikana kaikki liigaottelunsa.

Sunnuntaina tuli neljäs tappio putkeen, kun OrPo taipui kotikentällään Hämeenlinnan Lentopallokerholle lukemin 0–3 (21–25, 15–25, 21–25).

Tasoero oli selkeä: OrPo jäi jälkeen kaikilla osa-alueilla.

OrPon tuloksenteko oli liikaa ukrainalaishakkuri Darja Butkevytšin varassa. Butkevytš tehtaili 15 pistettä. Jessika Mursula säesti sentterille mukavalla yhdeksän pisteen saldolla, mutta kaikki muut hyökkääjät jäivät alle kymmenen pisteen.

”Pelasimme niin huonosti, että nyt pitää muuttaa paljon. Kaikki on kuitenkin mahdollista. Pystymme voittamaan kenet tahansa, kun pelaamme parhaalla tasollamme”, Butkevytš summasi.

Hämeenlinna on kerännyt viime viikkoina enemmän otsikoita kuin mikään muu lentopalloseura.

Giovanni Torchion luotsaama ryhmä nousi Suomen cupin voittoon liigan kahdeksannelta sijalta. Sen jälkeen päähuomion on kerännyt manageri Ville Kalliomäki ja hänen epäsopimaton käytöksensä suojattejansa kohtaan.

Elina Salomäki ja Roosa Nieminen kertoivat hiljattain Kalliomäen häiritsevästä käytöksestä omilla nimillänsä.

Häirintä tuli julki viime syksynä, kun Yle uutisoi Suomen urheilun eettisen keskuksen (Suek) tutkivan joukkueessa tapahtunutta vakavaa eettistä rikkomusta. Lentopalloliitto antoi tutkinnan pohjalta sakkotuomion sekä managerille että seuralle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut