Kooveen johto järjesti kaiken hienosti Latvian-matkalle, mutta kaukalossa ei tapahtunut paljon mitään – Valmentajaa nolotti

Latvialainen HK Zemgale takoi 5–1-voiton ja jätti Mestiksen jumbopaikan.

Kooveella ja maalivahti Samu Pakarisella ei ollut tiistaina Mestiksessä paras ilta, kun HK Zemgale otti selvän voiton.

14.2. 21:29

Kooveen valmentaja Miikka Kuusela oli noloissaan tiistai-illan mahalaskun jälkeen.

Tamperelaisjoukkue taipui vieraskaukalossa 1–5-vierastappioon Mestiksen latvialaisjoukkue HK Zemgalea vastaan. Zemgale nousi voitolla viimeiseltä sijalta pois tasapisteisiin jumboksi pudonneen FPS:n kanssa.

”Kaikki oli järjestetty hienosti. Silloin pitäisi tapahtua enemmän askissakin”, Latvian Jelgavasta tavoitettu Kuusela harmitteli.

Koovee lensi Latviaan tiistaiaamuna ja pääsi valmistautumaan illan kamppailuun kaikessa rauhassa.

Lue lisää: Koovee lensi eksoottiselle pelimatkalle ulkomaille – matka käy halvemmaksi kuin useampi pelireissu Suomessa: ”Liian moni Mestis-seura voi huonosti”

Usein puhutaan bussijaloista, kun vieraskamppailun alku menee vihkoon. Pitäisikö nyt puhua lentotärinästä, kun ensimmäisessä erässä ei tapahtunut yhtään mitään?

”Olimme alussa todella heikkoja ja jopa arkoja. Emme menneet väleihin ollenkaan emmekä kamppailleet niin kuin pitää”, Kuusella manasi.

Isokokoinen hyökkääjä Kristaps Rokis oli Kooveen turma. Rokis upotti kiekon Koovee-vahti Samu Pakarisen taakse kolme kertaa ja sai latvialaisyleisöltä suurimmat suosionosoitukset.

Verneri Metsänen viimeisteli Kooveen ainoan osuman ja herätti vieraiden toivonliekin, mutta odotettua loppurynnistystä ei tullut missään vaiheessa.

Puolustaja Santeri Airola ja hyökkääjä Samu Markkula puuttuivat Kooveen vahvuudesta loukkaantumisen takia. Joukkueet kohtaavat keskiviikkona uudestaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut