Akaa-Volley nollasi lauantain pettymyksen ja marssi vakuuttavaan voittoon Tiikereistä

Kokkolan Tiikerit yllätti lauantaina VaLePan suoraan kolmessa erässä. Sunnuntaina Akaa-Volley puolestaan mursi Tiikerit kolmessa erässä.

Nico Nurmesniemi kiitti pelipaikasta Akaa-Volleyn avauskokoonpanossa, urakoi puolustuksessa ja pelasi mainion ottelun.

12.2. 20:50

Aamulehti

Lauantaina Kuopiossa niukan ja tiukan tappion miesten lentopalloliigassa Savo Volleylle kärsinyt Akaa-Volley asteli sunnuntaina Akaa-areenalle selvästi sisuuntuneena. Lauantaina VaLePan hieman yllättäen selvästi kolmessa erässä voittanut Kokkolan Tiikerit joutui tällä kertaa toteamaan Akaa-Volleyn selvästi paremmaksi luvuin 3–0 (25–21, 25–18, 25–17).

Akaan päävalmentajan Olli Kunnarin mieltä vakuuttava voitto lämmitti.

”Vähän jännitti, miten peli lähtee käyntiin. Eilen (lauantaina) raskas tappio ja matkustus siihen päälle, joten sillä lailla en niin luottavaisin mielin ottelun alla ollut. Mutta joukkue oli tänään todella hyvä ja peli erittäin kurinalaista.”

Akaa-Volley oli Tiikereitä parempi jokaisella osa-alueella. Kotijoukkue taisteli puolustuksessa uhrautuvasti ja tarjosi sitä kautta hyökkäykselle riittävän määrän tilanteita. Hyökkäyksessä joukkue ei tehnyt isompia virheitä.

”Vaikka pallo ei kuollut sillä prosentilla kuin normaalisti, hyökkäsimme vastustajaa paremmin. Sillä usein ratkotaan pelejä. Tänään oli malttia ja järki päässä kaiken suhteen”, Kunnari pohti ottelun jälkeen.

Akaalaisten hakkuri Ali Fazli kirjautti kahteen erään 12 pistettä. Yleispelaaja Greg Petty puolestaan teki kolmessa erässä 10 pistettä. Onnistuneiden hyökkäysten prosentti oli Akaalla 41, kun se Tiikereillä oli ainoastaan 33.

Kunnari oli sunnuntaina erityisen ilahtunut Nico Nurmesniemen tekemisestä.

”Hän ansaitsi avauspelipaikan ja pelasi todella hyvin. Hän oli meille todella tärkeä tänään, syötti hyvin ja puolusti paljon.”

Tulevalla viikolla Akaa Volleylla on vain yksi peli, joten joukkue saa hyvän treeniviikon alle ennen ensi viikonloppua. Vastustaja Hurrikaani-Loimaa saa takaisin joulukuussa loukkaantuneen tähtihakkurin Kristers Dardzānsin.

”Pitää olla valmiina kovaan peliin”, Kunnari paalutti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut