LP Kangasala taipui kotonaan – Hyökkäysvoimainen Kuusamo on antanut myrskyvaroituksen naisten lentopalloliigassa

LP Kangasalan ja Pölkky Kuusamon sunnuntainen ottelu kulminoitui vieraiden tyrmäävään hyökkäyspeliin.

LP Kangasalan Laura Laukkanen oli ottelussa mukavassa torjuntavireessä, mutta kuusamolaisten hyökkäyspeli oli liian vahvaa.

12.2. 19:43

Aamulehti

Naisten lentopalloliigan sarjataulukossa toisena majaileva Pölkky Kuusamo on ollut vakuuttavassa vedossa naisten lentopalloliigassa. Tämän vuoden puolella joukkue on hävinnyt yhdeksästä ottelusta vain kerran, tuolloin tammikuussa pohjoisen ”paikallisottelussa” Arctic Volleyn vieraana.

Edellisissä otteluissa Kuusamo on tyrmännyt OrPon kahdesti 3–0 ja LP Viestin 3–0 ja 3–1. Sunnuntaina Kuusamon jyrän alle jäi LP Kangasala erin 1–3 (25–23, 14–25, 15–25, 22–25).

Erityisen myrkyllistä LP Kangasalle oli Kuusamon tyrmäävä hyökkäyspeli, jossa passari Katja Kylmäaho operoi vakuuttavasti. Kuusamon yhdysvaltalaiset Carlyle Nusbaum (21/+9) Breana Runnels (23/+16) ja Ciara DeBell (19/+10) olivat täysin pitelemättömiä.

Vaikka ensimmäisessä erässä Kangasala käytti momentuminsa ja kampesi itsensä pitkältä takamatkalta erän voittoon, seuraavat kaksi erää olivat Kuusamon hyökkäyspelin näytöstä.

Neljännessä erässä Kangasalan passariksi vaihdettu Emmi Jalonen piristi kotijoukkueen hyökkäystä, ja Kangasala onnistui haastamaan Kuusamoa tosissaan, mutta vieraiden hyökkäyspeli oli lopulta myös neljännen erän loppuhetkillä kotijoukkuetta vahvempaa. Kuusamon hyökkäyspelin onnistumisprosentti oli sunnuntain ottelussa järeät 54 prosenttia, kun LP Kangasalla vastaava lukema oli 36.

Voitollaan Kuusamo tukevoitti asemaansa sarjataulukon toisella sijalla viiden pisteen erolla Kangasalaan. LP Kangasala kohtaa tulevana torstaina vieraissa Hämeenlinnan Lentopallokerhon.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut