Nokialainen Sami Välimäki golfasi toiseksi Singaporessa, oli pitkään kiinni jopa voitossa

Sami Välimäki otti vuoden toisen kakkossijansa golfin Euroopan-kiertueella.

Sami Välimäki sijoittui toiseksi golfin Euroopan-kiertueen Singapore Classic -kilpailussa. Välimäki kuvattiin 11. helmikuuta 2023.

12.2. 10:34 | Päivitetty 12.2. 15:54

Aamulehti

Nokialainen Sami Välimäki sijoittui toiseksi golfin Euroopan-kiertueen Singapore Classic -kilpailussa. Välimäki käytti viimeiseen kierrokseensa vain 66 lyöntiä, mutta eteläafrikkalainen Ockie Strydom tarvitsi vain 63 lyöntiä ja pesi lopputuloksissa Välimäen yhdellä lyönnillä.

Välimäki oli kiinni voitossa vielä päätöskierroksen puolivälissä, mutta lopussa Strydom kiri ohi. Viimeisellä reiällä Välimäki olisi tarvinnut birdien päästäkseen tasoihin Strydomin kanssa, mutta jäi ihannetulokseen. Lopputuloksissa Strydom alitti parin 19 lyönnillä ja Välimäki 18 lyönnillä.

”Hyvä kisa, hienosti pelasin koko päivän. Putteri oli kylmä tänään, enkä saanut tarvittavia birdiejä. Lyöminen oli huikealla tasolla sunnuntaina”, Välimäki kommentoi golfpiste.comille.

Kakkossija toi Välimäelle yli 200 000 euron palkintorahat. Uran toinen voitto kiertueella oli lähellä, kuten se oli marraskuussa Etelä-Afrikassa, jolloin hän oli kauden avauskisassa myös toinen.

Vuosi on sujunut Välimäeltä muutenkin mukavasti parin vaikean vuoden jälkeen. Kakkossijojen lisäksi on sijoittunut kahdesti 15 parhaan joukkoon.

Muista suomalaisista Tapio Pulkkanen jakoi sijaa 23 tuloksella 11 alle parin ja Kalle Samooja sijaa 42 tuloksella seitsemän alle parin. Mikko Korhonen karsiutui jatkokierroksilta.

Päivitetty 12.2.2023 kello 15.54: Lisätty Välimäen kommentti sekä taustatietoa palkintorahoista ja kauden aiemmista sijoituksista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut