Kulta Ilpo Pii yllätti lähes kaikki Teivossa – Peliprosentti oli vaivainen kaksi

Peliprosentti kaksi ei haitannut, kun Kulta Ilpo Pii ravasi Teivossa voittoon maanantaina.

6.2. 21:13

Veikkauksen vuoden alussa lanseeraama uusi ravipelimuoto Euro Toto4 ratkaistiin ensimmäistä kertaa myös Teivossa maanantai-iltana.

Euro Toto4- rivi käynnistyi kotiradan Hannu Kamppurin ohjastaman, valmentaman ja vieläpä omistaman Kulta Ilpo Piin voitolla. Kylmäveristen Haastajadivisioonakarsinnan ykkönen yllätti pelaajien massiivisen enemmistön (peliprosentti kaksi), vaikka 13-vuotias teräsruuna sijoittui viime viikon tiistain Teivon startissaan kakkoseksi ja vieläpä laukan säestämänä.

”Hevonen on ollut viime aikoina hurjan hyvä laukkoja lukuun ottamatta. Meillä oli suhteellisen hyvät lähtökohdat: saimme startata ryhmäajossa uloimmalta kasibaanalta. Kun muita hevosia ei ollut molemmin puolin, ajattelin, että voisimme päästä ravilla matkaan”, Kamppuri analysoi.

Koko matkan ravaaminen oli luonnollisesti suurin avain Kulta Ilpo Piin voitossa.

”Meillä meni juoksi nappiin ja ruuna tsemppasi hyvin loppuun asti”, Kamppuri iloitsi.

Euro Toto4- rivi päättyi lämminveristen Snow-cupin finaaliin, jonka korkkasi megasuosikiksi luotettu (peliprosentti 78), Ari Moilasen naruttelema ja kotiradan Markku Niemisen valmentama American Cooper. Vajaat puolitoista kierrosta ennen maalia keulaan suhahtanut American Cooper piti helposti pintansa maalitikulle asti:

”Voitto tuli hallitusti. Pyrin pitämään juoksun tempon tasaisen kovana, koska tämä on iso ja harvatahtinen hevonen, eikä pysty vaihtamaan rytmiä yhtäkkisesti”, Ari Moilanen analysoi American Cooperia ja sen voittoreseptiä.

Teivon ensimmäinen Euro Toto4- peli oli neljä oikein veikanneille tuottoisa. Kulta Ilpo Piin lisäksi rivissä oli toinen kahden peliprosentin yllättäjä Kyle Web. Rivin täydensi maltillinen suosikkivoittaja Ohiheittäjä. Talvilomarahaa tuli 11 946,59 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut