Suomen historian nopein mies putosi henkisesti tyhjän päälle – Samuli Samuelsson ammensi inspiraatiota olympia­mitalistin kirjasta

Pikajuoksija Samuli Samuelsson uskoo nyt, että hän voi juosta vieläkin kovempia aikoja. Harjoituskaudella hän on käynyt valmentajansa kanssa läpi maailman huippujen tekniikoita, joista on otettu SE-miehelle parhaat palat.

Samuli Samuelssonin oli vaikeaa löytää uutta tavoitetta ja motivaatiota pian SE-juoksunsa jälkeen. Tilannetta olisi hänen mukaansa auttanut se, jos joku muu olisi vienyt ennätyksen häneltä. Silloin tavoite olisi ollut selvä: hankkia SE takaisin. Kuva Tampereen Kalevan kisoista 2021.

7.2. 18:00

Aamulehti

Aurinkoinen päivä viime heinäkuussa oli Samuli Samuelssonille, 27, ikimuistoinen. Ikaalisten Urheilijoiden pikajuoksija pääsi seitsemän vuotta tavoitteenaan olleeseen tulokseen: 100 metrin Suomen ennätykseen. Välissä oli ollut vaikeita vuosia akillesjännevamman, leikkauksen ja siitä kuntoutumisen kanssa. Samuelsson oli ehtinyt jo miettiä, juokseeko hän enää kilpaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut