Häntäpään LASB piti Classicin yllättävän tiukilla Lahdessa – kahden maalin Tykkyläiseltä suoraa puhetta Ruudussa: ”Olimme aika surkeita”

Classic sai peliään alkua paremmin uomiinsa päätöserään, mikä riitti 4–3-vierasvoittoon.

Konsta Tykkyläinen palkittiin Classicilta ottelun parhaana pelaajana. Hän odottaa, että tulevissa otteluissa tamperelaisjoukkue pelaa nähtyä huolellisemmin.

12.2. 18:27 | Päivitetty 12.2. 22:10

Aamulehti

Miesten salibandyliigassa Classic otti toisen perättäisen voittonsa ja nousi sarjassa toiseksi, kun se kaatoi Lahdessa LASBin 4–3 sunnuntaina. Helpolla liigan häntäpään joukkue ei tamperelaisia päästänyt. LASB oli kaksi erää niskan päällä ja pelasi johtoasemassa yli 25 minuuttia.

LASB puolusti hyvin ja Santeri Pohjonen hoiti maalillaan loput. Taistelua ei kuitenkaan palkittu, vaan lahtelaisten tappioputki kasvoi jo kuuden pelin mittaiseksi.

Classicin peli oli etenkin ensimmäisessä erässä huolimatonta.

”Olimme aika surkeita tänään. Ainakin kaksi erää olimme todella huonoja. Hassailimme palloja ihan turhaan keskialueella. Ei ollut oikein sellaista huolellisuutta ja rauhallisuutta, mitä tarvitsisi, kun olemme aika paljon pallolla”, Classic-hyökkääjä Konsta Tykkyläinen kommentoi Ruudun haastattelussa pelin jälkeen.

Viimeiseen erään Classic sai voittoon tarvittavaa ryhtiä peliinsä. Tykkyläinen toi joukkueensa erän puolivälissä maalin päähän 3–2:een ja tasoitti pelin vajaat viisi minuuttia myöhemmin.

Voittomaalia Classic juhli kahteen kertaan. Ensimmäinen osumista kuitenkin hylättiin potkumaalina videotarkistuksen jälkeen. Tämän jälkeen tamperelaiset pitivät painetta hyökkäyspäässä, ja Ville Hietaranta viimeisteli voittomaalin.

Vierasjoukkueen ensimmäisen maalin teki Sami Johansson. Kyseessä oli Johanssonin 600:s tehopiste runkosarjassa. Ennen Johanssonia vain seitsemän miestä on yltänyt yli 600 pisteen.

Classicilla on jäljellä kuusi runkosarjapeliä. Eroa sarjajohtaja TPS:ään on kuusi pistettä.

Muokattu 12.2.2023 kello 22.10: Lisätty kappale Johanssonin rajapyykistä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut