Seuralegenda Damon Williams jätti Pyrinnön valmennus­tehtävät – korvaaja on tuttu nimi

David Gonzalvez liittyy Pyrinnön Korisliiga-joukkueen valmennukseen.

Damon Williams (oikealla ylhäällä) ei ole enää Pyrinnön miesten Korisliiga-joukkueen apuvalmentaja. Kuva huhtikuulta 2022.

30.1. 19:19

Aamulehti

Tampereen Pyrinnön miesten koripallojoukkueen seuralegendoihin kuuluva Damon Williams on jättänyt tehtävänsä Korisliiga-joukkueen apuvalmentajana.

Pyrintö tiedotti maanantaina, että 49-vuotias Williams jätti tehtävänsä tammikuun lopulla.

Williamsin korvaa Pyrinnölle hyvin tuttu nimi, kun 36-vuotias David Gonzalvez liittyy edustusjoukkueen valmennukseen. Gonzalvez pelasi vielä viime kaudella Pyrinnön paidassa ja siirtyy nyt valmennuspuolelle.

Gonzalvez pelaa yhä Raholan Pyrkivän miesten 1. divisioona B:n joukkueessa. Gonzalvez myös valmentaa RaPyssa. Pyrinnön ja RaPyn yhteistyökuvio mahdollisti Gonzalvezin valmentamisen myös liigatasolla.

”David on loistotyyppi ja tuntee sekä ihmiset että organisaation hyvin. Davidin positiivinen energia tarttuu herkästi eli saamme kaikki uutta virtaa tekemiseen”, Pyrinnön tiedotteessa kuvaillaan.

Korjattu 2.2. kello 16.00: Poistettu tieto Gonzalvezin mukanaolosta päivittäin Pyrinnön toiminnassa ja lisätty tieto Pyrinnön sekä RaPyn yhteistyöstä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut