Classic jatkoi vahvaa alkuvuottaan FBC Turun kustannuksella – Päävalmentaja ei ollut tyytyväinen esitykseen: ”Joka peliin ei voi saada samaa latausta”

Classic jatkoi vahvaa virettään miesten salibandyliigassa voittamalla FBC Turun lukemin 8–2 (1–0, 3–2, 4–0).

Eemeli Akola oli Classicin tehosieppo maalillaan ja kahdella maalisyötöllään, kun joukkue voitti kotikentällään FBC Turun lukemin 8–2. Kuva lokakuussa pelatusta ottelusta Classic-Happee.

25.1. 21:21

Aamulehti

Classicin tehokas kolmas erä ratkaisi sille selvänumeroisen kotivoiton 557 katsojan edessä FBC Turkua vastaan lukemin 8–2 (1–0, 3–2, 4–0).

Classicin tehopelaaja oli Sami Johansson, joka teki kaksi maalia. Myös kolmoskentän laituri Eemeli Akola oli tehovireessä maalillaan ja kahdella maalisyötöllään. Classicin muut maalintekijät olivat Oskari Heikkilä, Konsta Tykkyläinen, Eemeli Salin, Ville Lastikka ja Albert Koskinen.

Classicin päävalmentaja Juha Kivilehto oli ottelun jälkeen tyytyväisempi lopputulokseen kuin itse joukkueen peliesitykseen.

”Nämä olivat hyvät kolme pistettä. Peli ei ollut sellaista kuin olisimme toivoneet. Se on toki ymmärrettävää, kun tässä on kolme viikonloppua peräkkäin jouduttu lataamaan paljon joukkuetta. Joka peliin ei voi saada samaa latausta”, Kivilehto sanoi.

”Olisi silti hyvä, jos pystyisimme kehittämään pelaamistamme näissä peleissä. Siihen täytyy keskittyä entistä huolellisemmin.”

Kolmannessa erässä tunteet olivat ajoittain roimastikin pinnassa. Classic sai päätöserässä kolme jäähyä, FBC Turku yhden. Kivilehdon mukaan pelaajat eivät olleet keskenään kuitenkaan tukkanuottasilla.

”Se oli tuomareista johtuva asia. Molemmat joukkueet olivat enemmän tyytymättömiä tuomareiden toimintaan kuin nahistelivat keskenään”, päävalmentaja tuumasi.

Classic pelaa tuloksellisesti väkevää alkuvuotta. Voitto FBC Turusta oli sille jo viides peräkkäinen miesten salibandyliigassa.

Lisäksi joukkue juhli viime viikonloppuna salibandyn miesten Suomen cupin mestaruutta ylivoimaisella 9–0-finaalivoitolla Oulun Luistinseurasta.

Samalla hallitseva mestari hiipii hiljalleen sarjataulukossa kohti odotettuja sijoja. Classic nousi voitolla kakkoseksi vain kahden pisteen päähän TPS:stä, jolla on toki peli rästissä tamperelaisseuraan verrattuna.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut