Lotta Harala aitoi ennätyksensä Tampereella ja nousi Suomen kaikkien aikojen kolmoseksi – Ei itse yllättynyt: ”Osasin odottaa tuollaista aikaa”

Lotta Haralan edellä Suomen kaikkien aikojen tilastossa ovat vain Reetta Hurske ja Nooralotta Neziri.

Lotta Haralan (kesk.) ennätysaika 8,00 nousi Reetta Hurskeen (vas.) ja Nooralotta Nezirin tulosten taakse kolmanneksi Suomen kaikkien aikojen tilastossa 60 metrin aidoissa. Kuva kolmikosta kesäkuulta 2020 Ruotsi-ottelusta.

20.1. 21:21

Pika-aituri Lotta Harala oli mainiossa vauhdissa Tampereen Pirkkahallissa perjantaina kellottaen 60 metrin aidoissa ennätyksensä 8,00.

Tulos on Suomen kaikkien aikojen tilaston kolmas, edellä ovat vain Reetta Hurske viikko sitten juoksemallaan uudella Suomen ennätystuloksella 7,90 ja Nooralotta Neziri, joka juoksi kaksi vuotta sitten ajan 7,91.

Harala alitti myös maaliskuussa pidettävien EM-hallien tulosrajan 8,03.

”En yllättynyt tuloksestani, osasin odottaa tuollaista aikaa. Nyt juoksu sujui hyvin alusta lähtien. Jos jotain parannettavaa jäi, niin loppusileällä hartiani tippuivat turhan alas”, Harala kommentoi tiedotteessa.

Haralan aiempi ennätys oli viikko sitten niin ikään Tampereella juostu 8,12. Ennen tämän talven juoksujaan Haralan paras noteeraus oli viisi vuotta sitten juostu 8,17.

Harala on viettänyt vammojen vuoksi pari edellisvuotta täysin ilman kisoja, mutta nyt tulokset ovat parantuneet kovaa kyytiä.

”Olen vastannut nyt itse harjoitusohjelmistani, siitä olen saanut myös lisää itseluottamusta”, Harala nosti tuloskehityksensä syyksi tiedotteessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut