SM-hiihtojen ensimmäinen kisapäivä: Ylöjärven Ryhdille hopeaa naisten parisprintistä

Maastohiihdon Suomen mestaruuksista kamppaillaan tänä viikonloppuna Tampereella.

SM-hiihdot käynnistyivät perjantaina. Elsa Torvinen vei joukkoa.

20.1. 15:08

Vuokatti Ski Team Kainuun ykkösjoukkue eli Jasmin Kähärä ja Katri Lylynperä voittivat maastohiihdon parisprintin SM-kultaa Tampereella.

Ylöjärven Ryhti otti hopeaa hiihtäjinään Elsa Torvinen ja Eevi-Inkeri Tossavainen, ja Vuokatti Ski Teamin kakkosjoukkue (Eveliina Piippo, Vilma Nissinen) oli kolmas.

Vapaalla hiihdetyn kisan mestaruus ratkesi loppukirissä. Vuokatti Ski Teamin ykkösjoukkue kukisti Ylöjärven Ryhdin 0,37 sekunnilla.

Joni Mäki sivakoi Pohti Ski Teamin miesten pariviestin Suomen mestaruuteen. Mestaruus oli seuralle historian ensimmäinen, ja avausosuutta hiihti Niilo Moilanen.

Toisena maaliviivan ylitti Imatran Urheilijat, joiden väreissä hiihtivät Olli Ahonen ja Miro Karppanen. Kolmanneksi tuli Vuokatti Ski Team Kainuun ykkösjoukkue, jonka avausosuudella oli Eero Rantala ja toisella Emil Liekari.

Jämin Jänteen Markus Vuorela piti vauhtia viidennellä osuudella, mutta menetti hyvät asemansa juuri ennen viimeistä laskua, kun sauva töppäsi kiinni.

Ristomatti Hakola onnistui kuromaan kärkeä kiinni viimeisellä osuudella, mutta kärkisijat sulivat kaatumiseen. Jämi jäi lopulta sijalle 11.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut