Markku Niemisen suojatit loistivat Teivon SnowCupin karsinnoissa

Qiulius Stagen voitto irtosi täyden matkan ryhmälähdössä kilometriajalla 15,0.

Markku Niemisen valmennustallille satoi menestystä Teivossa.

17.1. 21:18

Ylöjärvi

Teivon Toto5-kierros jyrähti käyntiin SnowCupin-karsintalähdöllä ja kotiradan Markku Niemisen treenaaman Qiulius On Stagen loistokkaalla esityksellä. Jukka Torvisen rattailleen saanut 6-vuotias lämminveriruuna ei saanut keulapaikkaa aivan alkumetreillä, kun vierestä startannut Taigo Blessed oli ensiaskelilla nopeampi.

Torvinen käänsi ensimmäisellä takasuoralla ajokillaan toiselle radalle kyselemään piikkiä Taigo Blessedilta. Se irtosi suosiolla. Vaikka avauspuolikkaan hintalappu maksoi Qiulius On Stagelle 10,5-tempon, se tuli vahvasti päätyyn asti selvällä erolla muihin valjakoihin. Voitto irtosi täyden matkan ryhmälähdössä kilometriajalla 15,0.

”Ruunan esitys oli todella hieno, kaikki tekijät huomioon ottaen. Alussa oli kuitenkin vauhtia pelissä. Hevosessa oli tänään hyvää painetta. Varaa jäi muihin valjakkoihin lopulta reippaasti”, Torvinen kiitteli ajokkinsa esitystä.

Snowcupin toinen karsintakoitos ratkottiin puolestaan Toto5-kierroksen päätöskohteessa. Siinäkin ykkönen napsahti Markku Niemisen valmennustalliin. Tällä kertaa voittosarakettaan kasvatti kyvykäs 4-vuotias lämminveriruuna American Cooper. Myös sen esitys oli pontevaa tekoa: voitto irtosi kilometriajalla 14,7 täyden matkan ryhmälähdössä.

”Tulos on todella kova. Nyt kuitenkin eletään vasta tammikuuta”, American Cooperia ohjastanut Ari Moilanen ihasteli.

Kotiradan treenari Markku Niemisen illan täydensi Like Di Serafinon voitto Toto5-pelin kolmannessa kohteessa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut