Kalervo Kummola jyrähti suorat sanat Urheilugaalasta – tätä valintaa hän ei sulattaisi: ”Lupaan repiä jäsenkorttini”

Kalervo Kummola toivoo Leijonien saavan tunnustusta Urheilugaalassa.

Kalervo Kummola teki näkemyksensä selväksi Twitterissä.

11.1. 17:15

Jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummolalla on selkeä näkemys siitä, mihin osoitteisiin palkintopystejä pitäisi torstai-iltana järjestettävässä Urheilugaalassa jaella.

”Huomenna julkaistaan taas Vuoden parhaat urheilijat. Lupaan repiä Urheilutoimittajien jäsenkorttini, jos Jukka Jalosta ei valita vuoden valmentajaksi ja jääkiekkojoukkuetta vuoden joukkueeksi”, Kummola uhoaa tuoreessa twiitissään.

Urheilutoimittajien Liitto valitsee vuosittain sekä Vuoden urheilijan, valmentajan, joukkueen että nuoren urheilijan. Kaikkien näiden palkintojen saajat päätetään äänestyksillä, joihin voivat osallistua kaikki liiton pressikortin omistavat henkilöt. Lisäksi Urheilugaalassa jaetaan liuta myös muita palkintoja.

Olympiavoittoon ja maailmanmestaruuteen viime vuonna yltänyt miesten jääkiekkomaajoukkue on yksi ennakkosuosikeista Vuoden joukkueeksi. Myös Leijonien valmentajaa Jukka Jalosta on povattu Vuoden valmentajan pystin saajaksi.

Jalonen sai tunnustuksen myös vuosina 2011 ja 2016. Joulukuussa Suomen valmentajat palkitsivat hänet vuoden 2022 valmentajana.

Urheilugaala järjestetään torstai-iltana Helsingin jäähallissa. Ilta-Sanomat esittää suoran livelähetyksen punaiselta matolta klo 16–17.

Gaalalähetys alkaa Yle Areenassa klo 18. Yle TV2 -kanavalta Urheilugaalan suoraa lähetystä voi seurata klo 20–22.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut