Krista Pärmäkosken voinnista uutta tietoa – hiihtää seuraavaksi Tampereella

Krista Pärmäkosken manageri Aki Pajunoja kertoi hiihtäjän tulevien viikkojen suunnitelmista.

Krista Pärmäkoski keskittyy nyt lepäämiseen.

8.1. 18:30

Krista Pärmäkoski nähdään kisaladuilla seuraavan kerran parin viikon päästä, kun Tampereella kilpaillaan maastohiihdon SM-mitaleista. Näin kertoi hiihtäjän manageri Aki Pajunoja.

”Se on ollut Kristalla ohjelmassa – ilman tätä ja tämänkin kanssa”, Pajunoja totesi viitaten Pärmäkosken äkilliseen sairastumiseen Tour de Skillä.

”Siitä (SM-hiihdoista) eteenpäin MM-kisoihin asti kaikki on vielä auki”, hän jatkoi.

Tourin kokonaiskilpailun kärkitaistossa ollut Pärmäkoski joutui jättämään leikin kesken lauantaiaamuna, ennen toisiksi viimeistä osakilpailua. Syyksi kerrottiin vatsatauti, jonka oireet alkoivat lauantain vastaisena yönä.

”Vatsatauti iski varoittelematta, ja Krista valvoi koko yön. Ei ole juuri oksennellut, mutta istunut pöntöllä sitäkin enemmän”, Pajunoja avasi tilannetta lauantaina.

Nyt Pärmäkosken vointi on kääntynyt parempaan päin.

Lauantai-iltana hän jakoi Instagram-tarinassaan selfien, jonka yhteydessä hän kiitti seuraajiaan tsemppiviesteistä ja kertoi suuntaavansa katseen kohti tulevaa.

”Kaikella on tarkoitus. Tämä mysteeri selvinnee joskus. Ei harmitella, jatketaan etiäpäin”, Pärmäkoski kirjoitti lauantai-iltana.

Pajunoja vahvisti sunnuntaina, että tilanne näyttää nyt jo paljon valoisammalta.

”On (Kristan vointi) lähtenyt menemään parempaan suuntaan. Voi olla, että säikähdyksellä selvitään.”

Olon paranemisesta huolimatta tulevat päivät käytetään nyt lepäämiseen ja fyysisestä raskaasta Tourista palautumiseen.

Pärmäkoski menetti sairastumisensa vuoksi taistelun Tourin kokonaiskisan ja siinä samalla myös maailmancupin kärkisijoista. Pajunoja avasi lauantaina Ilta-Sanomille, miten kalliiksi äkillinen vatsatauti tuli.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut