Leemark’s Ghost kiri näyttävään voittoon Teivossa

Ari Moilanen ohjasti Leemark's Ghostin kauden avausvoiton Teivossa.

3.1. 21:12

Ari Moilasen Leemark’s Ghostin ruuti oli kuivaa Teivon loppusuoralla lämminveristen täyden matkan ryhmäajossa. Kahdeksanvuotias ruuna tuli viimeiset sadat metrit lähes lentämällä ja kukisti loppumetreillä juoksua johtaneen Julienne Canen. Uuden ravivuoden ensimmäinen voitto tuli ajalla 16,1a/2 100 metriä.

”Vielä viisisataa metriä ennen maalia hevonen ei tuntunut voittajalta. Sitten, kun pääsimme loppusuoralle, ruuna lähti uudestaan”, kertoi Ari Moilanen lähdön jälkeen.

Toto5-pelin kylmäverilähdössä nähtiin kunnon kilvanajoa. Lähdön ykkössijasta taistelivat viimeiseltä takasuoralta lähtien sisäradan Tuli Uljas ja sitä prässännyt Ohikiitävä. Kylmäveristen kaksikamppailun vei lopulta Oiva Käsnäsen Ohikiitävä ajalla 29,6/2 140 metriä.

”Kaikki meni aivan nappiin. Kun toinen hevonen laukkasi johtavan rinnalta, meidän ei tarvinnut kierrellä. Tämä jaksaa mennä toistakin rataa. Loppusuoran alussa minulla oli tunne, että ohi mennään”, Käsnänen sanoi.

Teivon iltaravien Toto5-pelin viimeinen lähtö oli lämminveristen 2 100 metrin ryhmäajo. Sen vei nätin juoksun saanut Olli Koivusen Backgammon Garden ajalla 16,8a/2 100 metriä.

”Juoksun kulku meni vieläkin paremmin kuin osasin odottaa. Vauhti pysyi koko matkan aika reippaana. Loppusuoran alussa vedin vetolaput alas ja hevonen vaihtoi rytmiä. Voitto oli varma”, Koivunen totesi.

T5-pelin kaksi muuta voittajaa olivat Seppo Markkulan ohjastama She’s a Jedi ja rivin yllättäjä Irvin Star. Oikea lappu palautti mukavasti 2 244,18 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut