Tampereen Pyrintö kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa – Päävalmentaja ei painanut päätä pensaaseen: ”Selkäranka napsahti”

Tampereen Pyrintö hävisi tylysti Kouvojen vieraana Kouvolassa. BC Nokia nousi dramaattisesti jatkoajalle Lahdessa.

Tampereen Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen haluaa joukkueensa petraavan. Kuva joulukuun ottelusta Tampereen Pyrintö - Salon Vilpas.

3.1. 21:07

Aamulehti

Tampereen Pyrintö kärsi kolmannen peräkkäisen tappionsa Kouvolan Kouvojen vieraana miesten koripalloliigassa.

Kouvot otti täyden pistepotin voittolukemin 128–103 (29–30, 36–28, 31–18, 32–27). Tampereen Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen antoi tunnustusta vahvalle vastustajalle.

”Kouvot oli tasaisempi suorittaja. Meillä loppui vähän kunto tai ainakaan emme kestäneet toisen puoliajan vastoinkäymisiä. Selkäranka napsahti. Kouvoilla on parempi kausi alla ja kovempi kantti, kun hommaa ratkaistiin”, Sopanen sanoi.

”Kumpikin joukkue heitti hyvin. Sinänsä onnistuimme ensimmäisellä puoliajalla, mutta homma romuttui, kun vastustaja osui tavallista paremmalla prosentilla. Toisella puoliajalla peli sitten ratkesi.”

Tappio oli Tampereen Pyrinnölle jo kolmas peräkkäinen. Takana olivat vierastappio Korihaille ja kotitappio Kauhajoen Karhulle. Sopanen ei silti painunut murheen alhoon. Seuraava peli häämöttää jo perjantaina, kun vieraaksi tulee samainen Korihait.

”Ei voi mitään. Pitää tulla paremmaksi. Katsomme, mitä olemme tehneet hyvin ja pidämme siitä kiinni. Petraamme siinä, mitä emme ole tehneet tarpeeksi hyvin. Tämä on siitä kiva sarja, että kolmen päivän päästä on taas uusi yritys. Kyllä se siitä.”

Miesten koripalloliigan toinen pirkanmaalaisseura BC Nokia nousi omassa ottelussaan Lahdessa dramaattisesti jatkoajalle. Yhdysvaltalainen Malik Benlevi taiteili kolmen pisteen heitolla tasoittavan korin, kun peliä oli jäljellä enää vain 0,1 sekuntia.

Voittoon asti kiri ei riittänyt, sillä Lahti Basketball voitti pelin lopulta 94–90 (22–18, 29–21, 20–22, 14–24, 9–5).

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut