Vahva kolmas erä toi heikkovireiselle Classicille merkittävän voiton – Päävalmentaja toivoo pelaajien mielten kirkastuvan joulutauolla

Classic palasi voittojen tielle, kun se nousi kotikentällään voittoon lahtelaisesta LASBista lukemin 7–3 (0–1, 3–2, 4–0).

Sami Johansson teki kaksi maalia, kun Classic voitti kotonaan LASBin lukemin 7–3. Kuva marraskuun ottelusta Tampereen Classic–FBC Turku.

16.12.2022 21:22

Aamulehti

Vahva kolmas erä toi Classicille henkisesti tärkeän voiton lahtelaisesta LASBista miesten salibandyliigassa. Toni Salminen, Ville Hietaranta, Matias Vaajala sekä kahdesti osuneet Sami Johansson ja Ville Lastikka olivat Classicin maalintekijät 7–3-voitossa (0–1, 3–2, 4–0).

Peli sarjaysiä vastaan oli toisen erän jälkeen tasoissa, mutta suvereeni päätöserä toi Classicille täyden pistepotin. Päävalmentaja Juha Kivilehto nosti esiin hyvän avauserän.

”Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä, vaikka kaveri voittikin sen 1–0. Meillä oli paikkoja tehdä maaleja. Viimeinen erä oli meiltä ryhdikäs ja hyvä”, Kivilehto kommentoi.

Classicilla on käynnissä pelillisesti ja tuloksellisesti vaikea jakso. Joukkue on hävinnyt neljästä viime pelistään kolme – TPS:lle, Oilersille ja Nokian KrP:lle. Voitto nosti Classicin sarjakakkoseksi ohi ottelun vähemmän pelanneen Nokian KrP:n.

Sarjakärki TPS on kahden pisteen päässä, mutta TPS on pelannut kolme ottelua vähemmän kuin Classic.

Siksi pieni joulutauko tulee hallitsevalle mestarille otolliseen aikaan. Classic pelaa seuraavaksi kahden viikon päästä perjantaina 30.12., kun se kohtaa vieraissa jyväskyläläisen Happeen.

”Tauko tulee hyvään saumaan. Pojat saavat reilun viikon tauon, eikä kenenkään tarvitse nähdä toisiaan. Ehkä sieltä tullaan kirkkaammalla mielellä takaisin, kun ei tarvitse mailoihin koskea ja saa viettää aikaa perheiden kanssa”, Kivilehto sanoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut