Sebastian Aho piiskasi Carolinan kolmella syötöllä jatkoajalle, Winnipeg vei voiton

Erik Haulan New Jersey jatkoi hurjaa alkukauttaan.

Carolina Hurricanesin Martin Necas juhli kolmannessa erässä tekemäänsä maalia. Suomalaistähti Sebastian Aho syötti maalin.

22.11. 6:46

New Jersey/Helsinki

Jääkiekon NHL:ssä Sebastian Aho oli käynnistämässä Carolina Hurricanesin takaa-ajoa päätöserässä Winnipeg Jetsiä vastaan. Carolina oli 0–3-tappioasemassa, kunnes se nousi päätöserässä neljässä minuutissa ja yhdeksässä sekunnissa tasatilanteeseen 3–3.

Suomalaistähti Sebastian Aho syötti kaikki Carolinan kolme maalia. Se jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä Winnipegin Josh Morrissey viimeisteli jatkoajalla Jetsin 4–3-voiton.

Carolinan muista suomalaisista Jesperi Kotkaniemi jäi pisteittä ja maalivahti Antti Raanta oli huilivuorossa. Hyökkääjä Teuvo Teräväinen oli loukkaantuneena sivussa. Winnipegin suomalaisista Saku Mäenalanen kellotti peliaikaa yli 13 minuuttia ja puolustaja Ville Heinola karvan alle 12 minuuttia. Ottelu oli Heinolalle kauden ensimmäinen NHL:ssä.

New Jerseylle kauden 16. voitto

New Jersey Devils otti kauden 16. voittonsa, kun se kaatoi Edmonton Oilersin kotihallissaan 5–2. New Jerseyn ykkösnimi oli sveitsiläishyökkääjä Nico Hischier, joka syötti joukkueensa maaleista kolme.

New Jerseyn suomalaishyökkääjä Erik Haula jäi ottelussa ilman tehopisteitä. Sen sijaan Edmontonin Jesse Puljujärvi syötti Ryan Nugent-Hopkinsin maalin. Lisäksi Puljujärvi oli maskimiehenä maalin edessä, kun Leon Draisaitl teki Edmontonin avausmaalin ylivoimalla.

Edmontonin Markus Niemeläinen sai vastuuta joukkueen takalinjoilla lähes 8 minuuttia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut