Nokian KrP oli ruosteessa, kun liiga palasi MM-tauolta

Yksi takaisku jätti Nokian KrP:lle purnattavaa.

Joona Rantala palasi heti tositoimiin MM-reissun jälkeen.

16.11. 20:39

Aamulehti

Nokian KrP pelasi yhden kauden vaisuimmista otteluistaan, kun miesten salibandyliiga jatkui MM-tauon jälkeen. KrP hävisi Espoossa Indiansin vieraana maalein 5–9 (1–2, 1–2, 3–5).

KrP hallitsi palloa, mutta hinkkasi pelivälinettä kaukana parhailta maalisektoreilta. Indians puolusti maalinsa edustaa tiiviisti, eivätkä nokialaiset juurikaan saaneet kunnon maalipaikkoja.

Indians sen sijaan iski tehokkaasti. Kotijoukkue pelasi poikkeuksellisen suoraviivaisesti. KrP:n puolustus aukesi useamman kerran liian helposti.

Ottelu alkoi ratketa Indiansin eduksi päätöserän alussa. Espoolaiset iskivät kolmesti, kun KrP:llä ei ollut kiire puolustaa.

Pallo pomppi välillä onnekkaastikin KrP:n maaliin. Nokialaisille jäi myös purnattavaa. Indians iski 4–2-maalin pian sen jälkeen, kun Morics Krumins oli kaatunut maahan jonkinlaisen vamman saatuaan. Tuomas Harjula hyödynsi ylimääräisen tilan ja laukoi pallon tarkasti ja napakasti maalin kattoon.

Hieman aiemmin KrP:n hyökkäys oli vihelletty poikki, kun Indiansin pelaaja oli jäänyt maahan makaamaan.

Nokialaiset ryhdistäytyivät vielä ottelun lopussa. Joonatan Kovanen veivasi maalin edestä ensin 3–7 ja hetkeä myöhemmin Mikko Laakso laukoi joukkueen kolmen maalin päähän.

MM-kisoista tullut Joona Rantala kilautti tämän jälkeen vielä tolppaan.

Rantala laukoi ottelun avausmaalin ylivoimalla ja pääsi yrittämään toista rangaistuslaukauksesta, mutta pallo nousi yli maalin.

”Kiva näitä pelejä on pelata. Huomaa, että mentaalisesti ei ihan ykköslatinki ole, mutta sähly on aina kivaa”, Rantala sanoi Ruudun erätaukohaastattelussa ja viittasi MM-kisareissuun.

Indians kaunisteli lopussa lukemia osumalla kahdesti tyhjiin.

Nico Jonaeson keräsi KrP:stä tehot 2+1 ja Henri Johansson 0+3. Kaksikko värkkäsi 2–2-tasoituksen komealla tavalla pari kertaa toisilleen syötellen toisen erän alussa, mutta siihen KrP:n ilonaiheet jäivät.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut