Tammer-turnaus alkoi iloisissa tamperelaistunnelmissa – Niazz Ahmadi sai otteluihinsa vinkkejä Aleksander Barkovilta

Aleksander Barkovin tuki viritti Niazz Ahmadin vahvaan vireeseen Tammer-turnaukessa. Myös muut TVS:n nyrkkeilijät voittoihin avauspäivänä.

Niazz Ahmadi uskoi, että Aleksander Barkov on katsonut hänen otteluaan, tai katsoo sen jälkikäteen.

11.11. 22:26

Nyrkkeilyn Tammer-turnauksen avauspäivä sai hienon suomalaisstartin, kun Tampereen Voimailuseuran Niazz Ahmadi iski näyttävän voiton Hongkongin Taqdeer Singhista.

Ahmadi näytti suorastaan leikittelevän kehässä vastustajansa kanssa.

Tamperelaisen virkeään vireeseen syyksi pelin jälkeen paljastui onnistunut harjoitusleiri Floridassa. Ahmadi majoittui leirin ajan Florida Panthersin ykköstähden Aleksander Barkovin luona.

”Olemme olleet Sashan kanssa läheisiä kavereita jo koulun ala-asteelta lähtien. Olen vieraillut usein Floridassa hänen luonaan ja katsellut samalla NHL-pelejä. Tämä oli toinen kerta, kun matkaan oli yhdistetty nyrkkeilyä.”

”Sain elää huippu-urheilijan elämää huippuoloissa. Paljon hyviä treenimatseja kaiken tasoisia vastustajia vastaan. Osa oli vasta uransa alkutaipaleella, osa jo sata kansainvälistä matsia otelleita.”

Antoiko Sasha sulle hyviä vinkkejä Tammer-turnausta varten?

”Käski nauttia ja ottaa rennosti. Taktiikka toimi loistavasti. Pystyin ottelemaan tasapainoisesti kaikki kolme erää. Joskus aiemmin ajatukseni ovat karanneet epäolennaiseen kesken ottelun.”

”Olen aika varma, että Sasha katsoi matsin joko suorana tai katsoo sen jälkikäteen Aamulehden livetallenteelta. Uskoisin, että hän on tyytyväinen näkemäänsä.”

Lauantain välierässä vastus kovenee, mutta se ei tamperelaista hetkauta.

”Samalla hyvällä havaitulla taktiikalla. Aion ottaa ilon irti viimeisistä amatöörimatseistani. Tammerin ja joulukuun SM-kisojen jälkeen siirryn ammattilaiseksi”, Ahmadi paljasti.

Ahmadi sai ottelunsa aikana äänekästä kannustusta sekä yleisöltä että myös TVS:n naisiskijöiltä Pihla Kaivo-ojalta ja Vilma Viitaselta.

Kaksikko esiintyi väkevästi omissa otteluissaan. Kaivo-oja löi Ruotsin Ahadi Lukungun 5–0 ja Viitanen Marokon Widad Bertalin 4–1.

Aamulehti lähettää kaikki Tammer-turnauksen ottelut selostettuina livelähetyksinä suomalaiskijöiden haastatteluiden kera. Lauantain semifinaalilähetykset klo 11.45 ja 16.45 alkaen. Sunnuntaina loppuottelut klo 13.45.

Vilma Viitasen kehätyöskentely oli vakuuttavaa.

Vilma Viitanen iski voittoon marokkolaisvastustajasta 4–1.

Markus Pasanen sai iskut perille ottelussa Abdelhaq Nadiria vastaan 63,5-kiloisten sarjassa.

Pihla Kaivo-oja tuuletti 5–0-voittoa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut