Aamulehden jättimäinen suorien lähetyksien viikonloppu, elä hetket uudelleen: Nyrkkeilyä, voimistelua, lentopalloa, padelia: Katso lista lähetyksistä

Luvassa oli muun muassa nyrkkeilyn Tammer-turnaus, naisten telinevoimistelun luokkakisat sekä lentopallon miesten ykkössarjan paikalliskamppailu.

Aamulehden sivuilla nähdään viikonloppuna useita lajeja suorana.

10.11. 14:27 | Päivitetty 13.11. 23:23

Aamulehti

Aamulehti tarjosi viikonloppuna monipuolisen kattauksen urheilua suorana Pirkanmaalta. Etenkin lauantai oli vilkas päivä. Silloin Pyynikillä nyrkkeiltiin, Ikurissa ja Ylöjärvellä voimisteltiin ja Nokialla pelattiin padelia – kaikki samaan aikaan.

Jos suosikkilajit menivät päällekkäin, ei hätää. Kaikki lähetykset ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

Vauhdikas urheiluviikonloppu alkoi jo perjantaina, kun Tampereen Pyynikillä iskettiin nyrkkeilyn Tammer-turnauksen alkutahdit ja naisten telinevoimistelukisat käynnistyivät Ikurissa.

Lauantaina toimintaa riitti aamuyhdeksästä alkaen, jolloin rytmisen voimistelun Sisu Cup valtasi Ylöjärven urheilutalon. Kansalliset padelkisat alkoivat Nokialla kello 10, ja samaan aikaan jatkuivat telinevoimistelukisat Ikurissa. Puoliltapäivin pääsi virittäytymään Tammer-turnauksen semifinaaleihin.

Sunnuntaina oli vielä luvassa joukkuevoimistelun Sisu Cup, Tammer-turnauksen finaalit ja miesten lentopallon ykkössarjan paikallisottelu PäLu–Isku Pälkäneellä.

Alla on lista lähetyksistä linkkeineen. Otteluita ja kisoja pääsee katsomaan Aamulehden tilaajana. Jos et ole vielä tilaaja, tilauksen pääsee tekemään helposti lähetyksestä kertovan artikkelin kautta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut