OrPo aloitti Hämeenlinnaa vastaan hyvin heikosti, mutta tappioputki sai lopulta kyytiä

Huonon avauserän jälkeen Oriveden Ponnistus ryhdistäytyi ja päihitti ukrainalaisen tähtihakkurinsa johdolla Hämeenlinnan Lentopallokerhon.

Linnea Kuuselan ja OrPon syöttöpeli toimi Hämeenlinnaa vastaan. Kuusela syötti ottelussa viisi ässää. Kuva 8. lokakuuta pelatusta Kuusamo-ottelusta.

9.11. 21:16

Aamulehti

Oriveden Ponnistus sai katkaistua neljän ottelun mittaiseksi venähtäneen tappio­putkensa naisten lentopallo­liigassa, kun Hämeenlinnan Lentopallo­kerho kaatui kotisalissa Orivedellä erin 3–1 (14–25, 25–22, 25–21, 25–19).

OrPo oli alussa kunnolla helisemässä samoilla sijoilla tasaisen keskikastissa ollutta vierailijaa vastaan. Rumin lukemin hävittyä avauserää seurasi kotijoukkueelle kuitenkin kolme erävoittoa ja lopulta täysi pistepotti.

Ukrainalaishakkuri Darja Butkevytš (25/+16) oli jälleen OrPon ja koko kentän tehokkain. Voittoa avittivat myös Linnea Kuuselan (10/+8) viisi ässäsyöttöä.

”Onnistuimme hyvin nostamaan tasoamme avauserän jälkeen. Alussa emme tehneet tarpeeksi kovasti töitä, mutta toisesta erästä lähtien paransimme”, Butkevytš sanoi lehdistö­tilaisuudessa ottelun jälkeen.

”Pelimme oli siitä lähtien melko tasapainoista, ja vakaa syöttöpeli auttoi erityisesti.”

Hämeenlinnan päävalmentaja Giovanni Torchio myönsi oikean joukkueen tällä kertaa voittaneen.

”Heidän puolustuspelinsä oli tasaisesti parempaa, samoin heidän syöttöpelinsä. Niin usein käy lentopallossa – tämä on vaikea ja moniulotteinen peli, jossa yksi tekijä ei määritä voittajaa”, italialaisvalmentaja totesi.

Seuraavaksi OrPo pelaa sunnuntaina Nurmossa Jymyä vastaan. Kotiottelu on ohjelmassa vasta kahden ja puolen viikon kuluttua, kun 26. marraskuuta Orivedelle saapuu LP Vampula.

Koska OrPo aloitti kauden kolmella voitolla, on sillä voittoja ja tappioita nyt neljä kumpaakin. 13 pisteen potti riittää parhaillaan viidenteen sijaan, mutta kärkipaikkaa pitävään Puijo Wolleyyn on eroa vain kolme pistettä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut