Marko Anttilan tulot yli 220 000 euroa Jokereissa – Jari Kurrilla verotettavaa puoli miljoonaa euroa, maajoukkuevalmentajat jäivät taakse

Leijonien päävalmentajan Jukka Jalosen verotettavat tulot olivat viime vuonna 300 000 euroa.

Marko Anttila oli voittamassa Leijonissa MM-kultaa viime keväänä Nokia-areenassa.

9.11. 9:44

Helsinki

Jääkiekon maailmanmestari ja olympiavoittaja Marko Anttilan verotettavat tulot vuonna 2021 olivat 222 000 euroa. Hän edusti seurajoukkuetasolla KHL-joukkue Helsingin Jokereita.

Anttila nousi kansansuosikiksi, kun hän johdatti Suomen maailmanmestariksi 2019. Hän toimi kapteenina myös MM-kilpailuissa 2021, joissa Suomi saavutti hopeaa. Varakapteenina hän oli voittamassa helmikuussa Pekingissä Leijonien ensimmäistä olympiakultaa ja vielä toukokuussa maailmanmestaruutta Tampereella.

Viime keväänä Anttila siirtyi Jokereista Ilvekseen, kun Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainaan ja Jokerit vetäytyi venäläisestä KHL-liigasta.

Jokerien seurapomon Jari Kurrin verotettavat tulot vuonna 2021 olivat 514 000 euroa. Kurrin tuloista ansiotuloja oli noin 486 000 euroa ja pääomatuloja noin 28 000 euroa.

Jokerit-kasvatti Kurri on jääkiekon NHL:n ensimmäinen suomalainen supertähti. Hän voitti Stanley Cupin viidesti. Pelaajauransa jälkeen hän on työskennellyt esimerkiksi Suomen maajoukkueen GM:nä ja Jokereissa eri johtotehtävissä. Viime vuonna hän oli Jokerien puheenjohtaja.

Olympia- ja MM-kultiin Leijonat luotsanneen Jukka Jalosen verotettavat tulot vuonna 2021 olivat 300 000 euroa. Huuhkajien Markku Kanerva sai 260 000 euroa.

Tänään julkaistuissa verotiedoissa näkyvät pääoma- ja ansiotulot.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut