Teivossa pyöri Santtu Raitalan karuselli – huippu­ohjastajalla oli kolmen tolpan ilta

Juho Ihamuotilan valmentama Bridge Commander antoi voimiensa puhua Teivossa lämminveristen ykkössarjassa.

Santtu Raitala ajoi Teivossa tiistaina voitot Toto5-pelin kolmessa ensimmäisessä kohteessa. Arkistokuva elokuulta 2020.

8.11. 21:15

Teivon tiistaiehtoon ehdoton väriläiskä oli ohjastaja Santtu Raitala, joka ajoi kolme voittoa putkeen kolmessa ensimmäisessä Toto5-pelin kohteessa.

Raitalan ensimmäinen tolppa tuli lämminveristen ykkössarjassa, kun hän kierrätti voittoon Juho Ihamuotilan treenaaman Bridge Commanderin. Ruuna laukkasi lämmitysajossa ennen starttia, mutta pysyi itse lähdössä ravilla. Toki kuski sai silti ajaa hevosta niin sanotusti kieli keskellä suuta.

”Haparoiminen on ruunalla edelleen pinnassa. Tuntuu, että se on mennyt jotenkin hevosen psyykkeeseen. Olemme pyrkineet siihen, että saisimme hevoselle onnistuneita kokemuksia ravilähdöistä”, Raitala taustoitti.

Nyt startista jäi positiivinen muistijälki. Raitala ajoi Bridge Commanderin keulapaikalle kierros ennen maalia. Siitä ruuna antoi voimiensa puhua. Bridge Commander voittoaika täyden matkan tasoitusajossa oli 16,4.

Santtu Raitalan seuraavat voittoajokit olivat päätösmetreillä uudelleen syttynyt My Match ja kylmäveristen täyden matkan voltissa vahvasti perille punnertanut Järvsö Nilsingermar.

Toto5-pelin muut voittajat olivat Like Di Serafino ja Edwin Orden. Oikealla Toto5-rivillä pääsi lunastamaan 230,20 euroa.

Tiistai-illan suurimmat palkintosetelit jaettiin lämminveristen tammasarjassa jo ennen illan Toto5-kohteita. Tammasarjan paras oli Tapio Perttusen ohjastama ja valmentama Nemea Kaka. Se rutisti ykköseksi johtavan rinnalta kilometriajalla 16,7 täyden matkan tasoitusajossa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut