MM-kisoille heikko startti – uskaltaako Suomen valmennus tehdä rohkean ratkaisun?

Suomella on kaksi valttikorttia käyttämättä.

Sveitsin Manuel Maurer iski kaksi maalia Suomea vastaan. Molemmat osumat syntyivät Nico Salon ja Sami Johanssonin ykköskenttää vastaan.

6.11. 20:27

Aamulehti

Suomen miesten salibandymaajoukkue pelasi vuosikausiin huonoimman ottelunsa, kun se hävisi Sveitsille MM-kisoissa sunnuntaina. Ansaitun tappion jälkeen Suomi ei ainakaan ole se suurin mestarisuosikki.

Suomen hyökkäyspeli sakkasi, puolustus vuoti eikä edes maalivahti Lassi Torisevalla ollut paras päivänsä. Parannettavaa riittää.

Valmennusjohto on kovan paikan edessä. Vieläkö löytyy luottoa nähtyihin kokoonpanoihin vai pannaanko paletti uusiksi?

Kakkoskenttä on ollut suurimmissa vaikeuksissa, minkä takia myös Ville Lastikka on jäänyt pimentoon. Suomi tarvitsee laiturin tehoja.

Vuosia yhdessä ollut Classic-vitja Eemeli SalinNico SaloSami Johansson oli myös yllättävän pahasti hukassa Sveitsiä vastaan. Ketju päästi tasakentin kolme maalia omiin lepsun puolustamisen seurauksena. Tämän ryhmän peli alkoi sakata myös viime vuoden MM-kisojen ratkaisupeleissä. Kolmikon hajottaminen voisi olla tarvittava herätys ja piristysruiske koko joukkueelle.

Suomella on kaksi valttikorttia käyttämättä. Joona Rantala pääsi Sveitsiä vastaan mukaan viimeisellä kympillä. Joonas Pylsy ei syystä tai toisesta ole mahtunut kokoonpanoon lainkaan. Rantalalla on hurja ratkaisupotentiaali. Pylsy on ennenkin ollut kovissa paikoissa parhaimmillaan. Heidät pitäisi vain päästää irti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut