Pyrintö herkutteli Lahden nurin Pyynikillä – Paineita vaikeasta alkukaudesta ottanut joukkue pääsi tauolle hyvillä mielin

Miesten Korisliigassa Tampereen Pyrintö juhli onnistumista toisensa perään, kun Lahti Basketball kaatui Pyynikillä 107–70.

Pyrinnön Ike Smith oli illan pistekuningas. Kuva viime kaudelta.

2.11. 21:15

Aamulehti

Tampereen Pyrintö otti kauden kolmannen voittonsa miesten Korisliigassa keskiviikkona. Kotijoukkue kaatoi ylivoimaisesti Lahti Basketballin lukemin 107–70 (54–33).

Pyrintö oli pelin alusta lähtien kuskin paikalla ja vei peliä jokaisella osa-alueella. Erityisesti joukkue onnistui aggressiivisessa puolustuksessaan. Levypalloja Pyrintö kahmi 48, ja joukkueen ahnein korin alla oli yhdeksän levypalloa ottanut Lj Thorpe.

Päävalmentaja Miikka Sopanen on koko kauden alun peräänkuuluttanut ehjää peliä, jossa joukkueen keskittyminen pysyy oikeissa asioissa alusta loppuun. Nyt hän sai haluamansa.

”Meillä oli vain hyviä pelaajia, onnistujia tänään kentällä.”

Tamperelaisten kauden alku on ollut vaikea ja aiheuttanut nuorissa pelaajissa painetta, sillä tappioita on kertynyt neljä. Selvä kotivoitto oli helpottava. Sopanen oli pelaajiensa puolesta iloinen ja ylpeä.

Ottelun tehokkain oli kotijoukkueen Ike Smith 26 pisteellään.

Voitostaan huolimatta Pyrintö jatkaa tasaisessa sarjassa sijalla kymmenen. Kolmanteen sijaan joukkueella on matkaa vain kaksi pistettä.

Pyrintö pelaa seuraavan kerran vasta kahden viikon päästä, jolloin se matkustaa Katajan vieraaksi. Korisliigassa alkaa tämän viikon jälkeen maaottelutauko.

Pelaajilla on loppuviikko vapaata. Maanantaina joukkue palaa Lahti-ottelun analysointiin.

”Aina jää parannettavaa. Kyllä pelaajat nauravat minulle taas maanantaiaamuna, kun näytän peliä videolta, ettei se ollut täydellistä, vaan vielä on parantamisen varaa. He pitävät minua hulluna”, Sopanen naureskeli.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut