LP Kangasalan pelaajat onnistuivat tasaisesti Hämeenlinnan Lentopallokerhoa vastaan

Perulaishakkuri Katherine Regalado takoi hurjat pisteet kautensa toisessa ottelussa.

LP Kangasalan hakkurin Katherine Regaladon peli oli valmentaja Arttu Keräsen ja pistetilaston mukaan jo selvästi parempaa kuin viikko sitten.

15.10. 20:45

Aamulehti

LP Kangasala jatkaa voittokulkuaan naisten lentopalloliigassa. Lauantaina kauden toinen ottelu Pitkäjärvellä toi kauden kolmannen voiton, kun kotijoukkue taivutti tällä kertaa Hämeenlinnan Lentopallokerhon erin 3–1 (19–25, 25–14, 25–16, 25–13).

Viime kauden SM-pronssimitalisti Hämeenlinna oli pelannut ennen lauantai-iltaa vasta kaksi ottelua tällä kaudella. Sen vuoksi LP Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen myönsikin, että vastustajasta oli ollut hankalaa tehdä syvällistä analyysia kauden avauskohtaamista varten.

”Siinä vähän nähtiin, miten hekin pelaavat, eikä se ollut muutenkaan yhtä hyvä meiltä kuin jälkimmäiset. Sitten pääsimme pelin sisään paremmin, ja sen jälkeen eränumerot olivatkin aika selkeät”, hän totesi avauserästä.

Keräsen mukaan vastustaja osoitti olevansa fyysinen, ulottuva ja fyysinen joukkue, ja siihen nähden LP Kangasalan syöttö- ja puolustuspeli oli lauantaina kovalla tasolla. Valmentaja kiittää joukkuettaan erityisesti hyvästä henkisestä valmistautumisesta otteluun.

”Oli mukava nähdä, että tänään, kun kärkipeliin mentiin, valmistautuminen kanavoitui tuolla tavalla. Lopputulos voisi olla yliyrittämistäkin, mutta tänään olimme todella hyvin sen pelin päällä.”

LP Kangasalan kokoonpano takoi pisteitä tasaiseen tahtiin: hyökkäävistä pelaajista matalin henkilökohtainen pistesaldo oli mukavat 9 pistettä. Perulaishakkuri Katherine Regalado keräsi koko ottelun korkeimmat pisteet 21 teholukemalla +17, mikä oli selvästi parempi tulos kuin hänen avausottelussaan viikko sitten.

”Myös yleispelaajat Emmi Riikilä ja Roosa Heikkiniemi pelasivat sellaista lentopalloa, jota heidän kuuluukin pelata. Samaten Netta Rekola keskipelaajana hyökkäsi todella kovilla tehoilla (13/+12). Me emme näissä peleissä pärjää yhdellä tai kahdella pelaajalla, vaan se vaatii koko joukkueen onnistumista”, Keränen kehui.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut