Uutta tietoa sunnuntain jalkapallo-ottelusta Valkeakoskella: Rikosilmoitukset pahoinpitelystä ja räjähderikoksesta

Epäiltyjen määrä ja rikosnimikkeet täsmentyvät tutkinnan edetessä.

HJK:n fanit saivat salakuljetettua soihtuja järjestyksenvalvojien ohi sunnuntain Haka–HJK-pelissä.

12.10. 10:08

Valkeakoskella sunnuntaina pelatun FC Haka–HJK-pelin vierasjoukkueen kannattajien toimista on kirjattu kaksi rikosilmoitusta, kertoo rikoskomisario Lassi Suoranta Valkeakosken poliisista.

Toinen rikosilmoitus on tehty pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Toinen rikosilmoitus on kirjattu räjähderikoksesta liittyen ilotulitteiden käyttöön katsomossa ja soihtujen piilottamiseen katsomoon ennen peliä.

Tapahtumien tiimoilta poliisilla on ollut yksi henkilö kiinniotettuna.

Suoranta korostaa, että tapahtumien tutkinta on vasta alkuvaiheessa. Esimerkiksi epäiltyjen määrä ja rikosnimikkeet täsmentyvät tutkinnan aikana.

Valkeakosken Sanomat uutisoi maanantaina, että HJK:n fanit ottivat sunnuntain pelissä yhteen järjestyksenvalvojien kanssa sillä seurauksella, että yksi järjestyksenvalvoja joutui hakeutumaan jatkohoitoon päähän kohdistuneen vamman vuoksi. Järjestyksenvalvojat olivat löytäneet ennen peliä kymmenittäin katsomoon piilotettuja soihtuja. HJK:n kannattajat pääsivät tuomaan soihtuja ja ilotulitteita myös turvatarkastuksen läpi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut